کد خبر: 1268934
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۷:۰۳

اختصاص 300 ميليون ريال برای تكميل مساجد فهرج

سرپرست اداره اوقاف و امور خيريه فهرج از اختصاص 300 ميليون ريال برای تكميل دو باب مسجد در این شهرستان خبر داد.


گروه اجتماعی: سرپرست اداره اوقاف و امور خيريه فهرج از اختصاص 300 ميليون ريال برای تكميل دو باب مسجد در این شهرستان خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمان، محمد ركن‌آبادی، سرپرست اداره اوقاف و امور خيريه فهرج روز دوشنبه، 14 مردادماه در گفت‌وگو با خبرنگاران با بيان اينكه 300 ميليون ريال برای تكميل دو باب مسجد در شهرستان فهرج اختصاص يافته است، گفت: 150 ميليون تومان اعتبار برای تكميل مسجد ابوالفضل برج‌معاذ و مبلغ 150 ميليون ريال برای تكميل مسجدالنبی‌(ص) الله‌آباد نگين كوير اختصاص يافته است.


وی از اجرای طرح نشاط معنوی در اين شهرستان خبر داد و افزود: در اين راستا كلاس‌های حفظ، قرائت قرآن و تجويد در دو بخش مركزی و نگين كوير در حال برگزاری است.


سرپرست اداره اوقاف و امور خيريه فهرج عنوان كرد: در سه كلاس 80 نفر از آقايان و بانوان شهرستان فهرج آموزش‌های لازم را فرا می‌گيرند.


ركن‌آبادی خاطر‌نشان كرد: 54 نفر در شهرستان فهرج حافظ قرآن كريم هستند كه اين افراد از نيم جزء تا 9 جزء قرآن را حفظ هستند.

captcha