گروه فعاليتهای قرآنی: مراسم معنوی انس با قرآن دوشنبه، 14 مردادماه با حضور زاهد مرادی، از قاريان ممتاز استان كردستان در محل نمازخانه ستاد مركزی شركت گاز كردستان در سنندج برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، مراسم معنوی انس با قرآن دوشنبه، 14 مردادماه با حضور زاهد مرادی، از قاريان ممتاز استان كردستان در محل نمازخانه ستاد مركزی شركت گاز كردستان در سنندج برگزار شد.
در این محفل قرآنی كه مدير عامل، معاونان، رؤسای واحدها و جمعی از كاركنان این شرکت حضور داشتند، آياتی از سوره مباركه توبه توسط زاهد مرادی، قاری برجسته با همراهی حاضران قرائت شد.
ماموستا جمشيد احمدی، امام جماعت شركت گاز كردستان در اين مراسم معنوی با اشاره به اهميت والای ماه مبارك رمضان در جوامع اسلامی، تلاوت قرآن در اين ماه را بهترين عمل دانست و گفت: مسلمانان بايد از فضائل اين ماه بيشتر و بهتر بهره بگيرند.
وی بهرهگيری از آيات نورانی قرآن كريم را موجب سعادت دنيوی و اخروی مسلمانان دانست و افزود: قرآن بايد هر روز در زندگی مسلمانان ساری و جاری باشد.
ماموستا احمدی در ادامه سخنان خود به فريضه امر به معروف و نهی از منكر بهعنوان يكی از فرائض دين اسلام نام برد و با اشاره به چندين آيه مباركه قرآن كريم مبنی بر اجرای اين فريضه الهی، گفت: خداوند متعال سعادت و رستگاری بشر را در گرو پياده كردن اين فريضه اعلام فرمودهاند.
وی تقويت و ترويج اعتقادات دينی بهمنظور نهادينه كردن فرهنگ امر به معروف و نهی از منكر را بسيار مؤثر دانست و گفت: اين فريضه الهی جزو احكام دين مبين اسلام است و فرد مسلمان و معتقد و مقيد به احكام اسلامی اجرای آن را جزو وظايف شرعی و دينی میداند و بهطور حتم اجرا میكند.
ماموستا احمدی، وظيفه مسئولان را در گوشزد كردن اجرای اين فريضه به مردم خطير دانست و يادآور شد: مسئولان بايد راهكارهای عملی انجام اين برنامه ها را در قالب طرحهای اجتماعی ـ فرهنگی در اختيار مردم قرار دهند تا در سطح جامعه اجرا شود.