کد خبر: 1271120
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۸

كمبود اعتبار، كانون‎های مساجد را از هدف اصلی خويش دور می‌كند

مسئول كانون فرهنگی ـ هنری عمار خرم‌دره گفت كمبود اعتبار، كانون‎های مساجد از اهداف اصلی خويش دور كرده و در صورت ادامه چنين وضعيتی، بسياری از كانون‌های شهرستانی به حالت تعطيلی در‌می‎آيد.


گروه اجتماعی: مسئول كانون فرهنگی ـ هنری عمار خرم‌دره گفت: كمبود اعتبار، كانون‎های مساجد از اهداف اصلی خويش دور كرده و در صورت ادامه چنين وضعيتی، بسياری از كانون‌های شهرستانی به حالت تعطيلی در‌می‎آيد.








بهروز كرمی، مسئول كانون فرهنگی ـ هنری عمار خرم‌دره در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‎المللی قرآن(ايكنا) شعبه زنجان، با اشاره به اهميت والای كانون‎های مساجد، اظهار كرد: وجود اين مراكز در كنار مساجد و ارائه برنامه‎های متنوع سبب می‌شود جوانان در برابر آسيب‎های فرهنگی مصون مانده و هميشه در صحنه باشند.


وی با بيان اين‌كه كانون‎های مساجد نقش بسزايی در اشاعه و ترويج فرهنگ دينی و مبارزه با تهاجم فرهنگی دارند، گفت: فرهنگ هر جامعه شاخصه اساسی هويت آن جامعه محسوب می‎شود و در سال‎های اخير استكبار جهانی با استفاده از ابزار جنگ فرهنگی درصدد آن است كه فرهنگ غنی اسلامی ـ ايرانی جوانان را مصادره و فرهنگ منحط غربی را جايگزين آن كند.


اين مقام مسئول خاطرنشان كرد: متأسفانه در ماه‎های اخير كمبود اعتبار، برخی كانون‎های مساجد را از اهداف اصلی خويش كه مقابله با تهاجم فرهنگی بوده است، دور كرده كه در صورت ادامه چنين شرايطی به وضعيت تعطيلی مبتلا می‌شوند.


كرمی با اشاره به اين‌كه جوانان در تيررس تهاجم فرهنگی دشمنان قرار دارند، تصريح كرد: دشمنان فرهنگ و تمدن ايران اسلامی در برهه كنونی پيكان تهاجم و سلطه فرهنگی خويش را به همت جوانان نشانه رفته‎اند و از اين‌رو مديريت اوقات فراغت جوانان از نيازهای اساسی جامعه محسوب می‌شود كه كانون‎‏های مساجد در اين ميان نقش ويژه‎ای ايفا می‎كنند.


وی متذكر شد: در حال حاضر موازی‎كاری برخی از فعاليت‎های ديگر مراكز همچون پايگاه‎های مقاومت بسيج با كانون‎های مساجد منجر به كم‌رونقی برنامه‎های برخی كانون‌ها شده و افراد را به‌سوی مراكز هم‌عرض جذب كرده است.


مسئول كانون فرهنگی ـ هنری عمار خرم‎دره در پايان، با اشاره به اعضای كانون عمار، گفت: در ابتدا بالغ بر 50 نفر در اين كانون ثبت ‏نام كرده بودند اما متأسفانه با توجه به كمبود اعتبار و عدم بروزرسانی برنامه‏ها، اين افراد جذب مراكز ديگر شده‎اند و كانون عمار محلی برای تجمع افراد بازنشسته تبديل شده است.

captcha