کد خبر: 1271432
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۰

برگزاری مسابقه هنری با موضوع قرآن در دالاهو

مسئول امور قرآنی اداره تبليغات اسلامی دالاهو از برگزاری مسابقه هنری با موضوع قرآن و هنر ویژه اعضای كلاس‌های قرآن اين شهرستان خبر داد.


گروه هنر: مسئول امور قرآنی اداره تبليغات اسلامی دالاهو از برگزاری مسابقه هنری با موضوع قرآن و هنر ویژه اعضای كلاس‌های قرآن اين شهرستان خبر داد.


سيروس ياری، مسئول امور قرآنی اداره تبليغات اسلامی دالاهو در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمانشاه، به برگزاری مسابقه هنری با موضوع قرآن و هنر در اين شهرستان در روز گذشته، 20 مردادماه اشاره کرد و گفت: هنر نردبانی است كه به بام حقيقت منتهی می‌شود به شرط آن كه بر ديوار قرآن تكيه كند.


وی با اشاره به خدمات متقابل قرآن و هنر افزود: با نزول قرآن و آشنا شدن مسلمانان با اين معجزه الهی رفته رفته قرآن در اعماق جان‌ها نفوذ کرده و در اين ميان هنرمندان راستين كه به‌واسطه داشتن طبعی ظريف مستعد پذيرش انوار حق بودند با تمام وجود آن را پذيرفتند و در هنر خويش به كار گرفتند.


مسئول امور قرآنی اداره تبليغات اسلامی دالاهو در پايان تصريح كرد: اين مسابقه قرآنی با موضوع قرآن و هنر در رشته‌های نقاشی و خوشنويسی ویژه اعضا و شركت‌كنندگان در كلاس‌های قرآن اين شهرستان برگزار شد.


يادآور می‌شود، نفرات برتر اول تا سوم اين مسابقه با اهدای جوايزی به رسم يادبود تقدير شدند.

captcha