کد خبر: 1271605
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۴

نمايشگاه كودک و نوجوان آستان شاهچراغ(ع) برپا شد

مركز كودک و نوجوان آستان مقدس احمد و محمدی(ع) در نمايشگاه بين‌المللی كودك و نوجوان از 20 تا 25 مردادماه حضور فعال دارد.


گروه اجتماعی: مركز كودک و نوجوان آستان مقدس احمد و محمدی(ع) در نمايشگاه بين‌المللی كودك و نوجوان از 20 تا 25 مردادماه حضور فعال دارد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، نمايندگی شاهچراغ(ع)، مركز كودك و نوجوان آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) در نهمين نمايشگاه كودك و نوجوان كه از 20 تا 25 مردادماه در محل دائمی نمايشگاه‌های بين‌المللی برپا شده است، حضوری فعال دارد.


در اين نمايشگاه كه در سالن سرو دائر است، كودكان و نوجوانان می‌توانند با انواع سرگرمی‌ها از جمله نقاشی، كاغذ و تا (اريگامی)، كتابخوانی، قصه‌خوان، مسابقه نقاشی، خاطره‌نويسی اولين زيارت و اولين نماز و انواع بازی‌های سازنده، اوقات فراغت خود را پر كنند.


در نمايشگاه مذكور، كودكان و نوجوانان از طريق كارشناسان آستان شريف با زندگی‌نامه، شخصيت و فضايل اخلاقی حضرت شاهچراغ(ع) آشنا خواهند شد. این نمايشگاه از ساعت 17 تا 22 آماده بازديد و استفاده كودكان و نوجوانان است.

captcha