کد خبر: 1273215
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۲
با حضور علوی؛

مراسم بزرگداشت روز خبرنگار در مشهد برگزار شد

مراسم بزرگداشت روز خبرنگار با حضور سيد احمد علوی، قائم مقام توليت آستان قدس رضوی، عصر روز گذشته، 24 مردادماه در تالار بنياد پژوهش های آستان قدس رضوی برگزار شد.


گروه اجتماعی: مراسم بزرگداشت روز خبرنگار با حضور سيد احمد علوی، قائم مقام توليت آستان قدس رضوی، عصر روز گذشته، 24 مردادماه در تالار بنياد پژوهش های آستان قدس رضوی برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، مراسم برزگداشت روز خبرنگار با حضور سيد احمد علوی، قائم مقام توليت آستان قدس رضوی، عصر روز گذشته، 24 مردادماه در تالار بنياد پژوهش‌های آستان قدس رضوی با تلاوت دلنشين آيات كلام الله مجيد، پخش سرود جمهوری اسلامی ايران و پخش صلوات خاصه علی بن موسی الرضا(ع) آغاز شد.


در ادامه حسين يوسفی، مديركل اداره روابط عمومی آستان قدس رضوی با عرض تبريك بزرگداشت روز خبرنگار گفت: كار در رسانه در همه عرصه ها و در همه جای دنيا حرفه پر مشقت و پر افتخاری است اما در مجموعه ای كه از جنس نور است تفاوت ديگری دارد.


وی با بيان اينكه انتشار گفتار خبرنگار در اين حوزه قلب و روح را آسمانی می كند، افزود: اين مجموعه از جنس نور است خبرنگارانی كه در اين عرصه توفيق فعاليت دارند نيز منتخب اين امام همام(ع) هستند.


مدير كل روابط عمومی آستان قدس رضوی اظهار كرد: امسال در ماه رمضان بالغ بر 25 هزار دقيقه انعكاس برنامه های فرهنگی و مذهبی اين بارگاه منور را در رسانه ملی و شبكه های مختلف داشتيم و در خبرگزاری ها نيز اين انعكاس وجود داشت.


يوسفی با تاكيد بر اينكه رسانه ها با انعكاس اخبار مجموعه آستان قدس رضوی كمك می كنند تا آموزه‌هاي رضوي از اين بارگاه فراهم شود، تصريح كرد: آستان قدس رضوی ظرفيت را به گونه ای فراهم كرده تا با انعكاس اخبار پيشگام در عرصه تبيين سيره و سبك رضوی باشد تا زائران را بهره مند كند.


سپس حمزه واقعی، مدير مسئول روزنامه قدس با بيان اينكه يكی از نقش هايی كه رسانه ها و خبرنگاران دارند و آن ديدبانی است، گفت: مخاطب امروز با توجه به تكثر رسانه ها، نگاه متفاوت دارد لذا نگاه خبرنگار بايد تلسكوپی به ماجرا باشد.


وی افزود: با نگاه متفاوت مخاطبان به اخبار رسانه ها، ديدبانی ما را سخت تر كرده است، برای اينكه بتوانيم يك ديدبانی درست و خوبی داشته باشيم بايد خودمان خوب ببينيم و به جای نگاه كلی و مفهومی، جزيی و ريزتر به اخبار دوربرمان داشته باشيم.


مدير مسئول روزنامه قدس توليد اخبار را از وظايف رسانه برشمرد و بيان كرد: رسانه به عنوان جريانی كه توليد سليقه هم می كند، می تواند در خصوص سبك زندگی اسلامی توليد داشته باشد تا بتواند ذهنيت، بينش و نگرش جامعه را به دست بگيرد.


واقعی نقش رسانه را پزشك اجتماع عنوان كرد و ادامه داد: بهداشت روانی و اخلاقی جامعه نسبت به بهداشت تن و فيزيولوژی بدن بسيار مهم است و خبرنگار به عنوان پزشك اجتماع بايد در صدد درمان دغدغه ها، خلاءها، نقص ها و ظرفيت ها جامعه باشد.


وی افزود: در كار پزشكی بحث تشخيص مهمتر از درمان است، اگر بخش تشخيص درست شناسايی شود، بخش درمانی يك بيمار و يك جامعه سريع اتفاق می افتد.


سپس در ادامه مراسم بزرگداشت روز خبرنگار، سيد احمد علوی، قائم مقام توليت آستان قدس رضوی با بيان اينكه كار خبرنگاری سخت و مشكل است، گفت: برآيند و خروجی كار خبرنگاری بايد در پيشرفت و توسعه كشور موثر باشد.


وی افزود: هدف رسانه اين است كه با گزارشات، مقالات، نقدها و انتقادهايش در توسعه و پيشرفت مملكتش گام بردارد و اين بيانگر اين نيست كه نظام مقدس اسلامی مديريت اسلامی توان اداره جوامع را ندارد.


قائم مقام توليت آستان قدس رضوی به اهميت نقش رسانه در پيشرفت جامعه اشاره و خاطرنشان كرد: خبرنگاران و رسانه ها در افزايش آگاهی و دانش جامعه موثرند و سهم به سزايی در توسعه اين مملكت دارند.


علوی تاكيد كرد: ما در جامعه اسلامی زندگی می كنيم و در جامعه ما بايدها و نبايدهايی وجود دارد، رذائل اخلاقی يكی از نبايدهای جامعه اسلامی است و خبرنگاران ما بايد با رعايت شرع اسلام از دروغگويی، تهمت و نشر خبرهای كاذب پرهيز كنند.


در پايان مراسم از مسئولان رسانه ها و همچنين خبرنگاران با لوح تقدير، تابلو فرش و هدايای متبرك و ارزنده ديگر تجليل به عمل آمد.


يادآور می شود: حجت الاسلام سيد جلال حسينی، معاونت تبليغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی، محمود ممتاز، معاون اماكن متبركه و امور زائران آستان قدس رضوی، سعيد سرابی، مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان رضوی و جمعی از مسئولان رسانه ها در اين مراسم حضور داشتند.

captcha