کد خبر: 1273590
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۰

روحانيان به تحقيق علمی اهميت خاصی بدهند

آيت‌الله ‌فقيه‌يزدی در جمع روحانيان و طلاب حوزه علميه مشگين‌شهر گفت روحانيت و طلاب بايد اهل تحقيق باشند و به تحقيق علمی اهميت خاصی داده و در طول عمر خود از اين مسئله غافل نمانند.


گروه اجتماعی: آيت‌الله ‌فقيه‌يزدی در جمع روحانيان و طلاب حوزه علميه مشگين‌شهر گفت: روحانيت و طلاب بايد اهل تحقيق باشند و به تحقيق علمی اهميت خاصی داده و در طول عمر خود از اين مسئله غافل نمانند.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، آيت‌الله احمدی فقيه‌يزدی، استاد عالی درس خارج فقه حوزه علمیه قم‌ پنج‌شنبه، 24 مردادماه در جمع روحانيان و طلاب حوزه علميه در مدرسه علميه مشگين‌شهر، طلاب و روحانيان را به تهذيب نفس توصيه كرد و گفت: روحانی سرباز امام عصر است و بايد به اين خصوصيت معنوی خود را متلبس سازد.


وی در توصيه به طلاب و حوزه علميه، گفت: روحانيت و طلاب بايد اهل تحقيق باشند و به تحقيق علمی اهميت خاصی داده و در طول عمر خود از اين مسئله غافل نماند و از مطالب و آموخته‌های خود يادداشت‌برداری نمايند.


آيت‌الله فقيه‌يزدی در ادامه گفت: طبق آيه قرآن اگر كسی خدا را فراموش كند باعث می‌شود كه خود را فراموش نمايد، در حقيقت انسان به چيزهايی مشغول می‌شود و خيال می‌كند كه آن مشغوليت‌ها به صلاح و نفع او می‌باشد و به اشتباه آن‌ها را مفيد برای خود می‌داند در حالی‌كه آن مشغوليت‌ها مضر هم می‌باشد.


يادآور می‌شود، اين نشست سخنرانی با حضور امام جمعه، رئيس اداره تبليغات اسلامی، مسئول حوزه علميه و جمعی از روحانيان و طلاب حوزه علميه مشگين‌شهر برگزار شد.

captcha