کد خبر: 1274169
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۹

برگزاری گفتمان‌های دينی مناسبتی در سنندج

رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان سنندج از برگزاری هشت گفتمان دينی مناسبتی در این شهرستان ‌خبر داد.


گروه اجتماعی: رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان سنندج از برگزاری هشت گفتمان دينی مناسبتی در این شهرستان ‌خبر داد.


حجت‌الاسلام علی‌محسن منتشلو، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان سنندج در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن‌(ايكنا) شعبه كردستان، از برگزاری هشت گفتمان دينی مناسبتی در این شهرستان ‌خبر داد و گفت: گفتمان‌های مناسبتی با تأكيد بر سبك زندگی اسلامی در حال برگزاری است.


وی اظهار كرد: حضرت خديجه(س) به‌عنوان الگوی زن مسلمان، حضرت فاطمه(س) به‌عنوان اسوه بی‌نظير زنان خلقت، آسيب‌شناسی ماهواره و بررسی روابط دختر و پسر از مهم‌ترين مباحث مطرح شده در گفتمان‌های دينی اين شهرستان بوده است.


حجت‌الاسلام منتشلو آشنايی با اسوه‌های دينی و همچنين پاسخگويی به شبهات دينی و مذهبی را از جمله اهداف برگزاری گفتمان‌های دينی در استان كردستان برشمرد و در پايان يادآور شد: گفتمان‌های دينی مناسبتی با حضور اساتيد برجسته دانشگاهی و دانش‌آموزان علاقه‌مند در حال برگزاری است.

captcha