کد خبر: 1274205
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۰

اجرای آزمون طرح قرآنی 1447 در زندان طبس

رئيس زندان طبس از اجرای آزمون طرح قرآنی 1447 در این زندان خبر داد و گفت اجرای طرح قرآنی 1447 تأثير بسياری در ايجاد فضای معنوی و روحانی ميان مددجويان تشنه معارف قرآنی داشته است.


گروه اجتماعی: رئيس زندان طبس از اجرای آزمون طرح قرآنی 1447 در این زندان خبر داد و گفت: اجرای طرح قرآنی 1447 تأثير بسياری در ايجاد فضای معنوی و روحانی ميان مددجويان تشنه معارف قرآنی داشته است.


به گزارش خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، محمدرضا حمامی‏شهری، رئيس زندان طبس صبح امروز، 27 مردادماه در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای طرح قرآنی 1447 در زندان طبس، گفت: همزمان با فرارسيدن ماه مبارك رمضان، طرح قرآنی1447 با هدف نشر معارف و پيام‏های انسان‏ساز قرآن كريم، توسعه نهضت قرآن‏آموزی و صحيح‏خوانی كلام الله مجيد در این زندان برگزار شد.


وی ادامه داد: همزمان با فرارسيدن ماه مبارك رمضان اجرای برنامه‏های فرهنگی ـ آموزشی به‌ويژه فراگيری كلام وحی موجب اصلاح و بازگشت زندانيان به زندگی و جامعه شده و اين از مهم‏ترين برنامه‏های اصلاحی ـ تربيتی در زندان بوده است.


رئيس زندان طبس با اشاره به اينكه برنامه‏های اجرا شده در زندان با همكاری روحانيان و كاركنان مجرب در قالب آموزش‏های مختلف به اجرا گذاشته می‏شود، اظهار كرد: قرآن كريم دربرگيرنده هدايت و سعادت انسان در دنيا و آخرت و عامل اصلی هدايت و تربيت افراد به‌سوی كمال است.


وی با بيان اينكه پرداختن به فعاليت‏های قرآنی به شناخت دقيق مفاهيم آن وابسته است، به‌گونه‏ای كه بايد با شناخت و درك مفاهيم قرآن را ياد گرفت، يادآور شد: اجرای طرح قرآنی 1447 تأثير بسياری در ايجاد فضای معنوی و روحانی ‌ميان مددجويان تشنه معارف قرآنی داشته، به‌گونه‏ای كه ضمن ايجاد رقابت سالم و شور و هيجان ناشی از مسابقه، زمينه رشد و پرورش روحی زندانيان را فراهم كرده است.


گفتنی است؛ در پايان دوره اجرای طرح، آزمون 1447 با استقبال گسترده زندانيان در محل دارالقرآن زندان برگزار شد.

captcha