کد خبر: 1275578
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۴

مهندسی دينی در فضای مصلی بجنورد ديده نمی‌شود

نماينده ولی فقيه در خراسان شمالی با بیان اینکه مهندسی دينی و مذهبی در فضای مصلی فعلی بجنورد ديده نمی‌شود، گفت مصلای فعلی با فضای ايده‌آل يك بنای مذهبی كمی فاصله دارد.


گروه اجتماعی: نماينده ولی فقيه در خراسان شمالی با بیان اینکه مهندسی دينی و مذهبی در فضای مصلی فعلی بجنورد ديده نمی‌شود، گفت: مصلای فعلی با فضای ايده‌آل يك بنای مذهبی كمی فاصله دارد.


حجت‌الاسلام ابوالقاسم يعقوبی، نماينده ولی فقيه در خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان شمالی، اظهار كرد: ساختمان فعلی مصلی به لحاظ سرمايشی و گرمايشی مشكلات فراوانی دارد و در هوای بارانی سقف آن چكه می‌كند.


وی با ذكر اينكه مهندسی دينی و مذهبی در فضای مصلی فعلی بجنورد ديده نشده است، ادامه داد: با توجه به اينكه موزاييك‌های كف مصلی نيز خراب شده در آينده نزديك اين نواقص برطرف و ديوارهای اين مجموعه كاشی‌كاری و گلدسته‌های آن نيز اصلاح می‌شود.


حجت‌الاسلام يعقوبی با بيان اينكه مصلی جديدی در فضای خالی مصلی فعلی احداث می‌شود، افزود: مصلی فعلی با فضای ايده‌آل يك بنای مذهبی كمی فاصله دارد؛ بنابراين بايد يك مصلی جديد در شأن استان احداث شود.


وی خاطرنشان كرد: بايد مصلی جديد با مهندسی اسلامی و معماری دينی احداث شود تا پيام خود را به مخاطب اعلام كند. قول مساعدت‌هايی از سوی استانداری داده شده است، اين در حالی است كه تكميل هرچه بيشتر مصلی و ماندگاری آن، نيازمند مشاركت مردم خير استان است.

captcha