کد خبر: 1277763
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۳

نشست كميته حجاب و عفاف در ابهر برگزار شد

معاون پرورش و تربيت بدنی آموزش و پرورش شهرستان ابهر با اشاره به برگزاری نشست كميته حجاب و عفاف در اين شهرستان گفت در اين نشست مقرر شد احاديثی از ائمه اطهار(ع) درخصوص اهميت حجاب و عفاف در تابلوی اعلانات مدارس به نمايش درآيد.



نقی عزيزخانی، معاون پرورشی و تربيت بدنی آموزش و پرورش شهرستان ابهر در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‎المللی قرآن(ايكنا) شعبه زنجان، اظهار كرد: حجاب و عفاف به‌عنوان دو ارزش در جامعه بشری و به‌ويژه جوامع اسلامی مطرح است كه بايد بيش از پيش نسبت به اجرای آن توجه مبذول داشت؛ زيرا اين امر در نظام اسلامی ضرورتی انكارناپذير است.


وی ادامه داد: همه ما بايد در رفتار و سلوك خويش و به‌منظور ترويج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه اسلامی به امر به معروف و نهی از منكر بيشتر اهتمام بورزيم و در كلام و رفتار خويش اين دو اصل را فراموش نكنيم.


اين مقام مسئول خاطرنشان كرد: با توجه به اهميت فرهنگ حجاب و عفاف، اداره آموزش و پرورش شهرستان ابهر از سال گذشته اقدام به برگزاری نشست‌های كميته حجاب و عفاف با حضور كاركنان ستادی و مديران مدارس كرده و نتايج و بركات چشم‎گيری را به دست آورده است.


عزيزخانی خاطرنشان كرد: در آخرين كميته حجاب و عفاف كه هفته گذشته برگزار شد، مقرر شد احاديثی از ائمه اطهار(ع) درخصوص اهميت عفاف و حجاب تهيه شود و در تابلوی اعلانات مدارس و در معرض ديد دانش‎آموزان قرار گيرد.


وی با بيان اين‌كه در كميته حجاب و عفاف استفاده از چادر به‌عنوان حجاب برتر مورد تأكيد قرار گرفت، گفت: نشست‌های توجيهی با حضور اوليای دانش‎آموزان به‌منظور ترويج فرهنگ حجاب و عفاف شهريورماه توسط مديران مدارس در سطح شهرستان ابهر برگزار می‎شود.


معاون پرورشی و تربيت بدنی آموزش و پرورش ابهر در پايان يادآور شد: همچنين همايش شهرستانی به‌منظور ترويج فرهنگ حجاب و عفاف برای اوليای دانش‎آموزان در مهرماه برگزار می‌شود.

captcha