کد خبر: 1278189
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۱

آغاز ثبت‌نام دوره‌ آموزش قرآن در امامزاده عباس(ع) ساری

مدير مركز فرهنگی قرآنی امامزاده عباس(ع) ساری از آغاز ثبت‌نام دوره آموزش قرآن در مقاطع آمادگی و پيش‌آمادگی تا پايان شهريورماه در اين مركز خبر داد.



علی‌اصغر عليزاده، مدير مركز فرهنگی قرآنی امامزاده عباس(ع) ساری در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مازندران، نمايندگی ساری، با بيان اين مطلب، گفت: مركز فرهنگی ـ قرآنی امامزاده عباس(ع) ساری در رشته روخوانی، روانخوانی و حفظ قرآن در مقطع آمادگی و پيش‌آمادگی ثبت‌نام به عمل می‌آورد.


وی افزود: تاكنون بيش از 30 نفر ثبت‌نام كرده‌اند و تا يك ماه آينده نام نويسی از علاقه‌مندان ادامه دارد.


عليزاده تصريح كرد: در اين مركز به صورت همزمان چهار كلاس آموزش قرآن برگزار شده و مربيان، اصغری، اسماعيلی، طاهری و اسلامی عهده‌دار بحث آموزش اين مركز هستند.


وی ادامه داد: در اين آموزشگاه در ايام تابستان در مقاطع راهنمايی و بزرگسال در رشته روان‌خوانی، قرائت، ترتيل و حفظ كلاس‌های آموزشی برگزار است.

captcha