کد خبر: 1281882
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۱

راهکارهای مبارزه با اندیشه‌های سلفی در روسیه بررسی می‌شود

براساس نتایج یک نظرسنجی درخصوص میزان نفوذ اندیشه‌های سلفی در بین مسلمانان روسیه نشان داد سه درصد از مسلمانان تاتارستان پيرو عقايد سلفی هستند و بر همین اساس مقرر شد تا راهکارهای مقابله با گرایش‌های افراط‌گرایانه در دستور کار مراکز اسلامی قرار گیرد.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه اروپا، به گزارش اينترفاكس، طرح تخمين و بررسی آماری ميزان نفوذ انديشه‌های سلفی در بين مسلمانان روسيه از اردیبهشت‌ماه، سال جاری به همت روزنامه اینترنتی بیزینس آنلاین در دستور كار قرار گرفت و به ترتيب در قفقاز شمالی، تاتارستان، باشقيرستان، ماردوويا، اورنبورگ، نيژنی نووگورود و پنز انجام شد نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که در کل روسیه پنج درصد از مسلمانان تمایلات وهابی و سلفی دارند که سه درصد آنها در تاتارستان زندگی می‌کنند.


الكساندر ترنتی‌اف، از كارشناسان اجرای اين طرح در این خصوص اظهار کرد: این عدد رقم كمی نيست و برای مقابله با اشاعه اندیشه‌های افراط‌گرایانه باید تدابیر ویژه‌ای اتخاد کرد.

captcha