کد خبر: 1282842
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۲
همزمان با ‌جشنواره قرآنی دانشگاه علمی ـ كاربردی؛

اولين نسخه از قرآن خطی در استان يزد رونمايی می‌شود

رئيس دانشگاه جامع علمی ـ كاربردی استان يزد با اشاره به ميزبانی این استان از 300 برگزيده قرآنی كشور در نهمين دوره جشنواره قرآنی این دانشگاه، از رونمايی ‌اولين نسخه از قرآن خطی در استان يزد خبر داد.



صدرا ابرقويی، رئيس دانشگاه جامع علمی ـ كاربردی استان يزد در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه يزد، با اشاره به ميزبانی این استان از 300 برگزيده قرآنی كشور در نهمين دوره جشنواره قرآنی دانشگاه علمی ـ كاربردی، از رونمايی از اولين نسخه از قرآن خطی در استان يزد خبر داد و افزود: این قرآن خطی اثر استاد شیرسلیمیان، از هنرمندان استان یزد است.


وی افزود: دومين دوره جشنواره قرآنی كاركنان و نخستين دوره جشنواره مدرسان علمی ـ كاربردی ‌با حضور حدود 300 نفر برگزيده قرآنی در 5 بخش شفاهی، كتبی، ادبی، هنری و پژوهشی روزهای 14،15 و 16 شهریورماه جاری در استان یزد برگزار می‌شود.


او ادامه داد: مراسم افتتاحیه این مسابقات فردا، 14 شهریورماه با حضور عبدالرسول پورعباس، رئیس دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی کشور و آیت‌الله محمدرضا ناصری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد و محمدرضا فلاح‌‌زاده، استاندار یزد در مجتمع ملاصدرا برگزار می‌شود و رونمایی از تمبر جشنواره نیز از بخش‌‌های جانبی این جشنواره است.


برگزاری نهمين جشنواره قرآنی دانشگاه علمی ـ كاربردی در 5 بخش


رئيس دانشگاه جامع علمی ـ كاربردی استان يزد اظهار کرد: اين جشنواره در پنج بخش شفاهی، كتبی، پژوهشی، ادبی و هنری برگزار می‌شود كه بخش شفاهی در رشته‌های قرائت به روش تحقيق، قرائت به روش ترتيل، حفظ يك جزء، حفظ سه جزء، حفظ پنج جزء پيوسته، حفظ 10 جزء پيوسته، حفظ 20 جزء پيوسته و حفظ كل قرآن كريم برگزار می‌شود.


ابرقويی ادامه داد: مرحله مقدماتی بخش شفاهی در سه سطح دانشجويان، مدرسان و كاركنان، هفته آخر ارديبهشت‌ماه 92 در 31 واحد استانی برگزار شد و حدود 500 نفر به مرحله بازبينی بخش شفاهی جشنواره معرفی شدند.


وی بيان کرد: دهه دوم تيرماه 92 لوح فشرده صوتی و تصويری مربوط به 500 نفر معرفی شده از واحدهای استانی، به‌طور يكسان مورد بازبينی داوران قرار گرفت و در نهايت 183 نفر شامل 134 دانشجو، 31 مدرس و 18 كارمند به مرحله كشوری بخش شفاهی جشنواره قرآنی راه يافتند.


فرازهای از قرآن و عترت و قرآن‌‌شناسی‌ از ‌بخش‌های ‌كتبی جشنواره قرآنی دانشگاه علمی ـ كاربردی


رئيس دانشگاه جامع علمی ـ كاربردی استان يزد‌ گفت: بخش كتبی نيز در رشته‌های فرازهای قرآن و عترت، ديدگاه و سيره معصومين(ع)، مفاهيم قرآنی و قرآن‌‌شناسی سه‌شنبه، اول مرداد‌ماه 92 به‌صورت اينترنتی، بين بيش از 3 هزار و 500 نفر ثبت ‌نام‌كننده برگزار شد.


وی افزود: از بين اين تعداد 24 نفر برگزيده اعلام می‌شود تا در اختتاميه جشنواره مورد تقدير قرار گيرند و بخش پژوهشی در رشته‌های پژوهش يا كتاب قرآنی، مقاله قرآن و عترت، نرم‌افزار و وبلاگ‌نويسی و بخش ادبی در رشته‌های شعر، داستان، نمايشنامه‌نويسی و فيلمنامه‌نويسی و بخش هنری در رشته‌های خوشنويسی، طراحی و نقاشی، ‌نماهنگ، عكس و‌ تذهيب برگزار شد كه تعداد 212 اثر در بخش‌های هنری(‌‌127اثر)، ادبی(21 اثر) و پژوهشی(64 اثر) به دبير خانه جشنواره ارسال شده است.


گفتنی است؛ در اين جشنواره در بخش دانشجويان قريب به 4 هزار نفر و از بين مدرسان بيش از 700 نفر و از بين كاركنان بيش از 500 نفر ثبت نام كرده‌اند.

captcha