کد خبر: 1282847
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۸

همايش بزرگداشت امامزادگان بابلسر برگزار می‌شود

رئيس اداره اوقاف و امور خيريه بابلسر و فريدونكنار اظهار کرد همايش بزرگداشت امامزادگان بابلسر ‌روز 20 شهريور‌ماه‌(5ذی القعده) در امامزاده ابراهيم(ع) این شهرستان برگزار می‌شود.



حجت‌الاسلام مصطفی سيفی، رئيس اداره اوقاف و امور خيريه بابلسر و فريدونكنار در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه مازندران، نمایندگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه گفت: برگزاری همايش بزرگداشت امامزادگان گامی در راستای تكريم و تجليل از جايگاه بالای اين بزرگواران است كه در واقع خدمت به انديشه‌های الهی و ابعاد روحانی بشر محسوب می‌شود.


وی افزود: در چند سال اخير در جهت تكريم و بزرگداشت امامزادگان در سطح شهرستان‌ مراسم و همايشی برگزار شده و اين بزرگداشت در روز 20 شهريور‌ماه‌(5ذی القعده) در امامزاده ابراهيم(ع) با سخنرانی حجت‌السلام و المسلمین علی‌اکبر طلابیان، امام جمعه بابلسر برگزار می‌شود.


رئيس اداره اوقاف و امور خيريه بابلسر و فريدونكنار اظهار كرد: زندگينامه و شخصيت معنوی و كرامات امامزادگان، ضرورت تكريم و تعظيم امامزادگان در قرآن و روايات، فلسفه زيارت امامزادگان و نقش آن در جامعه دينی، راهكارهای نهادينه‌سازی زيارت در جامعه، نقش مراكز دينی و علمی در احيای امامزادگان و راه‌كارهای تبديل امامزادگان استان به قطب فرهنگی با توجه به فرمايشات مقام معظم رهبری و مراجع تقليد از محورهای همايش بزرگداشت امامزادگان است.

captcha