کد خبر: 1282887
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۰

امروز؛ تجليل از 84 خانواده شهيد در منطقه سردشت

معاون روابط عمومی و تبليغات سپاه شهدای آذربايجان غربی از بازديد 84 خانواده شهيد در قالب 800 نفر از منطقه سردشت خبر داد و گفت همايشی به منظور تجليل از خانواده شهدايی كه طی درگيری با پژاك در اين منطقه به شهادت رسيدند، ساعت 15 برگزار می‌شود.



سرهنگ پاسدار يوسف حق‌دوست، معاون روابط عمومی و تبليغات سپاه شهدای آذربايجان غربی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، از حضور و بازديد خانواده‌‌های شهدا در محل دشت وزينه سردشت خبر داد و افزود: در آستانه هفته دفاع مقدس، استان آذربايجان غربی پذيرای خانواده‌های شهدا، جانبازان و ايثارگران از 20 استان كشور است.


وی با بيان اين مطلب اظهار كرد: قصد اصلی از اجرای اين برنامه، تجليل از خانواده شهدايی است كه با قدرت در برابر نيروهای پژاك ايستادگی و از سرحدات كشور و ذره‌ذره خاك كشورمان دفاع كردند و امنيت را به اين منطقه بازگرداندند.


به گفته سرهنگ حق‌دوست، شهدای اين منطقه زمينه ايجاد امنيت، محروميت‌زدايی و جهاد سازندگی را در سردشت ايجاد كردند و در اين راستا تصميم داريم از كسانی كه فرزندان خود را در اين راه تقديم انقلاب كرده‌اند، تجليل كنيم.


اين مسئول سپاه شهدای آذربايجان غربی ادامه داد: به اين منظور درصدد هستيم تا همايشی را طی امروز، 13 شهريورماه و بعد از ساعت 15 برگزاری كنيم و از ايثارگری‌ها، تلاش‌ها و مجاهدت‌های خانواده شهدا و فرزندان آنها قدردانی به عمل آوريم.


به گفته وی، در اين همايش، مهمانان لشگری و كشوری حضور دارند و سخنران اين مراسم، سردار سلامی، جانشين فرمانده كل سپاه است. همچنين خانواده شهدايی كه در آزادسازی اين منطقه به شهادت رسيدند، به اين همايش دعوت شده‌اند.


سرهنگ حق‌دوست گفت: در حاشيه اين همايش، نمايشگاهی از تمثال شهدا نصب شده است كه صحنه‌های بسيار جالبی از مواجهه خانواده شهدا با تمثال‌ها شكل گرفته و گريه‌ و زاری خانواده شهدا، صحنه‌هايی دردناك را آفريده است كه بيانش مشكل است.


وی همچنين اظهار كرد: نزديك به 800 نفر و 84 خانواده كه فرزندانشان در اين مناطق طی سه سال اخير به درجه رفيع شهادت نائل شدند، در اين همايش حضور دارند. همچنين خانواده شهدای سقوط بالگرد سپاه كه دو سال پيش روی داد و 14 نفر از افراد سپاه با فرماندهی شهيد كريم بهرامی به شهادت رسيدند، نيز در اين همايش حضور دارند.


يادآوری می‌شود كه دو سال پيش، نيروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اين منطقه با پژاك درگير شدند و ارتفاعات جاسوسان را كه از مناطق حساس به شمار می‌آيد، آزاد كردند.

captcha