کد خبر: 1282894
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۴
حجت‌الاسلام امين‌نيا

قرآن كريم نقش فوق‌العاده‌ای در تربيت‌پذيری بشر دارد

يك سخنور در حرم مطهر رضوی گفت آيات متعددی در قرآن كريم به موضوع تربيت‌پذيری انسان اشاره دارد كه نشان می‌دهد انسان می‌تواند با بهره‌گيری از هدايت تشريعی و اختيار خود به سعادت دنيوی و اخروی برسد تا جايی كه غير از خدا را نبيند.



به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، حجت‌الاسلام امين‌نيا، يك سخنور در حرم مطهر رضوی در سلسله جلسات پرسش و پاسخ كه با موضوع «سيره علمی‌، تربيتی امام صادق(ع)» در صحن جمهوری ‌اسلامی حرم مطهر رضوی برگزار شد، به بيان نقش تربيتی امام صادق(ع) و الگو گرفتن از سيره عملی ايشان در انتقال معارف دينی به فرزندان پرداخت.


وی گفت: ضمن بيان مسائلی درباره پرسش از چگونگی محتوای يك فيلم يا مسائل ديگری از قبيل نظر سنجی و ارزيابی كتب درسی می‌توان الگوهای ارزشی را به فرزند منتقل كرد.


بنا به گفته وی عواملی همچون هشدار غير مستقيم تا جايی كه به نصيحت كشيده نشود، توجه به بازتاب و تأثير بعضی از اعمال در زندگی، در تربيت فرزند مؤثر است.


امين‌نيا در ادامه با اشاره به اينكه پيروی از صادقين، آبرومندی نزد پروردگار را به دنبال دارد، گفت: صادق كسی است كه بين گفتار و رفتار او تناقض وجود نداشته باشد. ائمه اطهار(ع) نمونه بارز صداقت هستند و افراد با انجام اعمال صادقانه می‌توانند پيرو معصومين(ع) باشند.


اين كارشناس مسائل خانواده با اشاره به روايتی از رسول اكرم(ص) در ادامه سخنان خود در اين زمينه گفت: حضور خداوند متعال در تمامی لحظات را در كودكی به فرزندان تفهيم كنيد.


وی افزود: انسان موجودی تربيت‌پذير است و با قرار دادن ارزش‌های اخلاقی در زندگی می‌تواند هر روز بيشتر از روز قبل در معنويات ارتقا پيدا كند همان گونه كه حضرت رسول(ص) به جايی رسيدند كه غير از خدا چيز ديگری را نمی‌ديدند.

captcha