کد خبر: 1282996
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۳

پذيرش 983 دانشجو در چهار رشته دانشگاه مجازی امام خمينی (ره)

سرپرست دانشگاه مجازی امام خمينی(ره) از پذيرش 983 دانشجو در چهار رشته بصورت نيمه حضوری و مجازی در سال تحصيلی جديد در اين دانشگاه خبر داد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا) حجت‌الاسلام محسن تنها، سرپرست دانشگاه مجازی امام خمينی(ره) روز چهارشنبه 13 شهريورماه در جمع خبرنگاران با بيان اينكه دانشگاه امام خمينی(ره) به دو روش رسمی (كنكور سراسری) و آزاد بدون كنكور دانشجو جذب می‌كند گفت: كارشناسی معارف اسلامی، كلام اسلامی، تاريخ اسلامی و فلسفه اسلامی از جمله رشته‌های اين دانشگاه است.


وی اضافه كرد: دانشجويان پس از پذيرش در دانشگاه مجازی امام خمينی(ره) به دو صورت نيمه حضوری و مجازی ادامه تحصيل می‌دهند.


سرپرست دانشگاه مجازی امام خمينی(ره)، با بيان اينكه اين دانشگاه در حال حاضر يك‌هزار و 56 دانشجوی آزاد دارد، گفت: از اين تعداد تاكنون 310 نفر دانشجوی آزاد مقاطع كارشناسی اين دانشگاه فارغ التحصيل و 230 دانشجو نيز تغيير وضعيت دادند.


به گفته وی همچنين تاكنون دو هزار و 9 نفر نيز به صورت رسمی پذيرش شده‌اند كه از اين تعداد يك‌هزار و 424 نفر دانشجو جاری در حال تحصيل هستند.


سرپرست دانشگاه مجازی امام خمينی (ره) با تاكيد بر عدم تغيير در ميزان آمار پذيرش‌شدگان اين دانشگاه در طول سال‌های مختلف ادامه داد: تنها در سال گذشته به علت پذيرش دانشجو در دو مقطع اين تعداد به دو برابر پذيرش هر سال رسيد.


تنها با بيان اينكه 78 درصد از دانشجويان دانشگاه مجازی امام خمينی (ره) خانم و اين غلبه تعداد در دوره‌های آزاد و رسمی يكسان است، افزود: اين آمار نشان دهنده موفقيت اين دانشگاه در شيوه آموزشی ارائه شده است كه البته جامعه هدف دانشگاه هم زنان بوده تا با توجه به شرايط خانم‌ها زمينه تحصيل آنها فراهم شود.


وی با بيان اينكه تحصيل در دوره‌های آموزشی اين دانشگاه در مقطع كارشناسی است تصريح كرد: در خصوص برگزاری دوره‌های ارشد هم تلاش‌هايی صورت گرفته و مجوزها از وزارت علوم اخذ شده و در انتظار مجوز موسسه امام خمينی (ره) هستيم.


وی در ادامه در خصوص دانشجويان خارج از كشور دانشگاه مجازی امام خمينی (ره) بيان كرد: امتحانات ترم گذشته اين دانشگاه در 34 نقطه در داخل كشور و سه نقطه خارج از كشور(كشورهای كانادا، سوئد و ايتاليا) به دليل شرايط دانشجويان كه در زمان امتحان در داخل كشور نيستند، برگزار شد.

captcha