کد خبر: 1283712
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۱

جشنواره فيلم كرامت شبكه قرآن و معارف سيما آغاز شد

جشنواره فيلم كرامت شبكه قرآن و معارف سيما به منظور نمايش فيلم‌هايی با مضامين مرتبط با دهه كرامت از امروز، 16 شهريورماه در اين شبكه تلويزيونی آغاز شد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، جشنواره فيلم كرامت شبكه قرآن و معارف سيما از امروز، 16 شهريورماه همزمان با ميلاد حضرت معصومه(س) و نخستين روز از دهه كرامت به منظور نمايش فيلم‌هايی با مضامين مرتبط با دهه كرامت در شبكه قرآن و معارف سيما آغاز شد.


بر اساس اين گزارش، در اين جشنواره تلويزيونی كه به مناسبت دهه كرامت در شبكه قرآن و معارف سيما دنبال خواهد شد، در طول دهه كرامت فيلم‌های سينمايی و تلويزيونی با مضامين اهل بيت(ع)، امام رضا(ع)، حضرت معصومه(س) و ... از اين شبكه تلويزيونی نمايش داده می‌شود.


بنابر اين گزارش، بی‌خوابی شيرين، آوای نقاره‌ها، بيا از گذشته حرف بزنيم، پای پياده، جاده، ليست انتظار، كوير و ... از جمله فيلم‌هايی هستند كه در جشنواره فيلم كرامت شبكه قرآن و معارف سيما نمايش داده می‌شوند.


فيلم‌های حاضر در جشنواره فيلم كرامت شبكه قرآن و معارف سيما همزمان با دهه كرامت هر روز از ساعت 16 از اين شبكه تلويزيونی پخش می‌شود.


همچنين، همزمان با دهه كرامت، ويژه‌برنامه «خورشيد هشتم» نيز در شبكه قرآن و معارف سيما تدارك ديده شده كه اين برنامه از امروز، 16 شهريورماه همزمان با نخستين روز از دهه كرامت تا سالروز ولادت امام رضا(ع) هر روز از ساعت 19:50 تا 20:50 به روی آنتن اين شبكه تلويزيونی می‌رود.


اين ويژه‌برنامه تلويزيونی كه در 12 قسمت يك ساعته از شبكه قرآن و معارف سيما پخش خواهد شد، شامل بخش‌های مختلفی از جمله مباحث كارشناسی، گزارشات مردمی، ارتباط مستقيم با حرم مطهر علی‌بن موسی‌الرضا(ع) و ... است.


يادآور می‌شود، ويژه‌برنامه «خورشيد هشتم» به مناسبت فرارسيدن دهه كرامت، به تهيه‌كنندگی بيژن محمدی و با اجرای سيدكمال هاشم‌زاده به روی آنتن شبكه قرآن و معارف سيما می‌رود.

captcha