کد خبر: 1283793
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۲

300 برنامه مذهبی و فرهنگی ويژه دهه كرامت در ملاير برگزار می‌شود

مدير تبليغات اسلامی ملاير از برگزاری 300 برنامه همزمان با دهه كرامت در ملاير خبر داد و اظهار کرد اين برنامه‌ها از شنبه، 16تا 26 شهريورماه برگزار می‌شود.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه همدان، حجت‌الاسلام داوود عباسی، مدير تبليغات اسلامی ملاير پنج‌‌شنبه، 14 شهريورماه در جمع خبرنگاران اظهار كرد: 300 برنامه مذهبی و فرهنگی ويژه دهه كرامت از شنبه، 16تا 26 شهريورماه در ملاير برگزار می‌شود.


وی با اشاره به فضايل حضرت فاطمه معصومه‌(س) و امام رضا(ع) بيان كرد: همه ساله در تقارن اين دو ميلاد بزرگ برنامه‌های مختلفی در سراسر كشور با عنوان دهه كرامت و با هدف پياده كردن سيره اخلاقی امام رضا(ع) و شناخت بيشتر شخصيت حضرت معصومه‌(س) و همچنين اهميت جايگاه دختران در دين مبين اسلام برگزار می‌شود.


مدير اداره تبليغات اسلامی ملاير با اشاره به اينكه روز ميلاد حضرت فاطمه معصومه(س) به عنوان روز ملی دختران در كشور نام‌گذاری شده است، بيان كرد: تبيين فلسفه عفاف و حجاب و ارتقای جايگاه ارزش دختران از اهداف نام‌گذاری اين روز به نام روز ملی دختران در كشور بوده است.


حجت‌الاسلام عباسی با اشاره به اينكه دختران ايران اسلامی به عنوان يك دختر مسلمان بايد به جايگاه و منزلت خود پی برده و قدر خود را بدانند خاطرنشان كرد: دختران در جامعه از حقوق و منزلتی خاص برخوردار بوده و در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی، دينی و صحنه‌های ورزشی نشان داده‌اند كه می‌توانند نقش بالايی را در پيشرفت‌ كشور داشته باشند.


وی اضافه كرد: از جمله برنامه‌های دهه كرامت در ملاير برگزاری مسابقات قرآن و مسابقات فرهنگی، برگزاری مراسم جشن در اماكن سياحتی و تفريحی و برگزاری جشن‌های مختلف برای بانوان برگزاری جشن ميلاد حضرت معصومه(ع) به‌صورت متمركز در مسجد سيدالشهدا(ع) است.


اين مقام مسئول ابراز كرد: همچنين مراسم تجليل از همسران مسئولان هيئت‌های مذهبی در سالروز ولادت حضرت معصومه(س) با همكاری شهرداری، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره اوقاف و امور خيريه و فرمانداری شهرستان ملاير برگزار می‌شود.


حجت‌الاسلام عباسی بيان كرد: شهرستان ملاير در روز ميلاد امام رضا(ع) ميزبان جمعی از خدام اين همام است كه با حمل پرچم مبارك حرم ايشان همراه است كه مردم شهرستان ملاير نيز با حضور گسترده در جشنی كه در درياچه كوثر ملاير برگزار می‌شود از خدام امام رضا(ع) استقبال می‌كنند.

captcha