کد خبر: 1284395
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۲
ويژه مربيان قرآن؛

كارگاه آموزش صوت و لحن تكميلی قرآن در شهر قدس برگزار می‌شود

كارگاه آموزش صوت و لحن تكميلی قرآن ويژه مربيان و آموزشيارها در مؤسسه ستارگان هدايت شهر قدس برگزار می‌شود.



زينب غياثوند، مديرمسئول مؤسسه ستارگان هدايت شهر قدس در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، در رابطه با برپايی اين كارگاه آموزشی گفت: در راستای تخصصی شدن آموزه‌های قرآنی، كارگاه آموزش صوت و لحن تكميلی قرآن ويژه مربيان و آموزشيارها هر هفته روزهای شنبه در مؤسسه ستارگان هدايت شهر قدس برگزار می‌شود.







 زينب غياثوند:
شركت‌كنندگان در اين دوره‌های آموزشی پس از برگزاری آزمون و دريافت گواهينامه می‌توانند به عنوان مربيان قرآن در مؤسسات و مراكز قرآنی به آموزش قرائت تخصصی قرآن بپردازند

وی اظهار كرد: اين كارگاه آموزشی از نيمه شهريورماه آغاز شده است و شركت‌كنندگان در اين كارگاه با مهارت‌های قرائت قرآن در سطوح علمی و تخصصی آشنا می‌شوند و ارائه تحقيقات علمی نيز در دستور كار اين كارگاه آموزشی قرار دارد.


غياثوند عنوان كرد: اين مؤسسه قرآنی اهتمام بسياری در زمينه برگزاری دوره‌های آموزش قرائت تخصصی قرآن دارد و در حال حاضر كلاس‌های آموزش قرائت سطح 3 قرآن به‌صورت تخصصی ويژه بانوان هر هفته روزهای يكشنبه و سه‌شنبه برگزار می‌شود.


وی تصريح كرد: همچنين شركت‌كنندگان در اين دوره‌های آموزشی پس از برگزاری آزمون و دريافت گواهينامه می‌توانند به عنوان مربيان قرآن در مؤسسات و مراكز قرآنی به آموزش قرائت تخصصی قرآن بپردازند.


کارگاه‌های آموزشی ویژه مربیان؛ روشی سازنده در ارتقاء سطح روش‌های آموزشی


مديرمسئول مؤسسه ستارگان هدايت شهر قدس عنوان كرد: با برگزاری اين جلسات، مربيان با مهارت‌ها و تجربيات آموزشی يكديگر آشنا شده و روشی سازنده در ارتقاء سطح روش‌های آموزشی خواهد بود.


وی در پايان خاطرنشان كرد: كارگاه‌های آموزش قرائت قرآن در سطوح عمومی نيز در دو كلاس قرائت سطح 1 و 2 هريك با حضور 15 قرآن‌آموز در اين مؤسسه قرآنی برگزار می‌شود و كلاس‌ها نيز به مدت دو روز در هفته داير است.

captcha