کد خبر: 1286444
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۲
مديركل اوقاف قزوین

دومين آئين نكوداشت امامزاده حسين(س) در قزوين برگزار می‌شود

حجت‌الاسلام نوروزی با بيان اينكه دومين آيين نكوداشت و بزرگداشت امامزاده حسين(س) برگزار می‌شود، گفت در اين مراسم، اختتاميه جشنواره فرهنگی ابن‌الرضا(س) نيز در قزوين برگزار خواهد شد.



حجت‌الاسلام مصطفی نوروزی، مديركل اوقاف و امور خيريه استان قزوين در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قزوين، اظهار كرد: معرفی ويژگی‌های مذهبی شهر قزوين و بزرگداشت مقام امامزاده حسين(س) از مهم‌ترين اهداف برگزاری ان مراسم است.


وی با بيان اينكه بايد برجستگی‌ها و خصوصيات ظرفيت‌های مذهبی به خوبی به مردم معرفی شود، افزود: معرفی ظرفيت‌های دينی و مذهبی می‌تواند در برقراری ارتباط نسل جوان با اين ظرفيت های بزرگ موثر باشد.


مدير كل اوقاف و امور خيريه استان قزوین ادامه داد: در شرايط امروز ايران اسلامی كه جنگ نرم به يكی از مهم‌ترين دغدغه های مردم تبديل شده است برقراری ارتباط نسل جوان با ظرفيت‌های دينيم تواند جوانان اين كشور را در جنگ نرم مجهز به سلاح دفاع بكند.


وی با بيان اينكه بقاع متبركه بسترها و سنگرهای مبارزه با جنگ نرم هستند، تأكيد كرد: تبدل بقاع متبركه به قطب فرهنگی در كشور يكی از مهم‌ترن اقداماتی است كه می‌تواند در جنگ نرم، حربه‌ها و سلاح‌های دشمنان نظام و اسلام را خنثی كند.


نوروزی در پايان يادآور شد: در اين جشنواره كه پنج‌شنبه، 21 شهريورماه در حسينيه امامزاده حسين (س) برگزار می‌شود آيت‌الله قائم مقامی و شاعر اهل بيت صابر خراسانی حضور خواهند داشت.

captcha