به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه سمنان، لعيا حسينپور، كارشناس تربيتی بسيج شاهرود 20 شهريورماه در گردهمايی حلقههای صالحين پايگاه حضرت خديجه(س) حوزه مقاومت بسيج خواهران ريحانه الرسول(ص) سپاه شاهرود كه با حضور بيش از 100 نفر از خواهران بسيجی در محل پايگاه بسيج روستای پرو بسطام برگزار شد، با اشاره به سوره كوثر گفت: سوره كوثر در شأن حضرت زهرا (س) و پيامبر اكرم(ص) نازل شد كه مشركان ايشان را ابتر و بدون دنباله عنوان میكردند؛ چرا كه پسری نداشتند.
وی با اشاره به اينكه خداوند در آيات اين سوره تأكيد میكند كه كسانی كه پيامبر را مسخره و استهزاء كردهاند، ابتر هستند و نسل پيامبر از فاطمه زهرا(س) تا آخر دنيا ادامهدار خواهد بود تصريحكرد: تمام دوازده معصوم از نسل پاك حضرت زهرا(س) هستند و اين بشارت خداوند به پيامبر و تمام مؤمنان بود كه بدانند خداوند همه چيز را با توجه به اصول و قوانين خود در جامعه قرار داده است.
حسينپور افزود: اكنون نيز بايد دانست كه امام عصر(عج) نيازمندان يارانی فداكار و محكم و استوار است و بايد اين شرايط را در خود و فرزندان و جامعه خود تجلی دهيم كه در اين راستا دشمنان ما در تلاش هستند تا فرهنگ ما را تغيير دهند و منافقانه تلاش میكنند تا به اهداف خود برسند؛ اما بايد هوشيار باشيم و بر خدا توكل كنيم، چرا كه پيروزی نهايی با اهل ايمان است.
كارشناس تربيتی بسيج شاهرود تصريح كرد: شما بانوان بايد تلاش كنيد تا فرزندانی در مسير اسلام و ولايت تربيت كنيد و نسلی آمده جانفشانی برای دفاع از اسلام و نظام اسلامی و محقق كننده تمدن بزرگ اسلامی تحويل دهید.