کد خبر: 1287347
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۹

راه‌اندازی شبكه ماهو‌اره‌ای اسلامی به زبان‌های بومی آفريقايی

شبكه ماهواره‌ای «السنة 2» پخش برنامه‌های خود به زبان‌های بومی آفريقايی از جمله ولوف، هوسايی، عربی، فرانسه و انگليسی را آغاز كرد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «lesoleil»، شبكه ماهواره‌ای «السنة 1» در سال 2011 آغاز به كار كرد و در آن زمان فقط مخاطبان نيجری و نيجريه‌ای می‌توانستند از برنامه‌های اسلامی اين شبكه تلويزيونی استفاده كنند.


اين شبكه تلويزيونی با مشاهده استقبال گسترده مردم از برنامه‌های مربوط به معرفی اسلام و قرائت قرآن‌ كريم، تصميم گرفت تا كار خود را توسعه دهد و بر همين اساس، شبكه ماهواره‌ای «السنة 2» را در اوايل سال 2013 راه‌اندازی كرد كه برنامه‌ها در ابتدا به زبان‌های انگليسی و عربی و فرانسه پخش می‌شد ولی طی هفته اخير، زبان‌های بومی از جمله هوسا و ولوف نيز به آن افزوده شد.


مديران اين شبكه ماهواره‌ای اعلام كرده‌اند كه به ‌مرور زمان ديگر زبان‌های بومی قاره آفريقا از قبيل بامبارايی، فولانی و زرمه نيز به فهرست زبان‌های «السنة 2» افزوده خواهد شد.


استوديوهای اين شبكه تلويزيونی اسلامی در اكثر كشورهای آفريقای غربی افتتاح شده‌اند و برنامه‌های آن از دو ماهواره «يوتلست» در حال پخش است.

captcha