کد خبر: 1287767
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۵

آغاز سال تحصيلی حوزه‌های علميه استان البرز با حضور آيت‌الله مقتدايی

مراسم آغاز سال تحصيلی حوزه‌های علميه خواهران و برادران استان البرز با حضور رئيس شورای سياست‌گذاری حوزه‌های علميه خواهران كشور برگزار شد.



به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی مركز مديريت حوزه‌های علميه خواهران، آيت‌الله مرتضی مقتدايی، رئيس شورای سياست‌گذاری حوزه‌های علميه خواهران در مراسم آغاز سال تحصيلی حوزه‌ علميه خواهران و برادران استان البرز كه در مصلای كرج برگزار شد، ضمن تبريك دهه كرامت، خطاب به طلاب و اساتيد حوزه، گفت: بدانيد كه خدمت به حوزه‌ها، خدمت مستقيم به امام زمان(عج) است. افتخار كنيد به اينكه طلبه امام صادق(ع) و امام زمان(عج) هستيد.


وی از حوزه‌های علميه به عنوان پادگان‌های علمی ياد كرد و آن را توفيقی از جانب خداوند برای طلاب و اساتيد حوزوی دانست و بيان كرد: فقيه كسی است كه همت او صرف نجات ديگران می‌شود. فقيه تلاش می‌كند خيرش را به ديگران برساند.


آيت‌الله مرتضی مقتدايی عنوان كرد: فقيه كسی است كه تكفل وضع حال يتيمان آل محمّد(ص) را بر عهده گرفته است و به راه حق، عدالت و تقوی، امانت‌داری و دوری از معصيت پايبند است.


وی با تأكيد بر تربيت مرجع تقليد و فقيه متعهد برای آينده از ميان طلاب جوان، بيان كرد: لازمه رسيدن به اين هدف، تحصيل جدی در كنار تقوا و تهذيب نفس است.


مقتدايی به پيش مطالعه و مباحثه دروس حوزوی و تدوين برنامه‌ای خاص در اين زمينه اشاره كرد و خطاب به طلاب گفت: درس امروز را برای فردا نگذاريد. يكی از مباحثی كه در حوزه‌‌‌ها مرسوم بود ولی امروزه كمرنگ شده است، پيش مطالعه و مباحثه است در حالی كه پيش‌مطالعه درس، بركاتی به همراه دارد. همچنين روی مباحثه دروس همت مضاعفی داشته باشيد.


وی در تبيين مسئوليت طلاب با اشاره به روايتی از امام صادق(ع) با مضمون مسئوليت خطير شاگردان مكتب آن امام(ع)، اظهار كرد: طلاب مورد توجه مردم هستند و اگر مردم شاهد ورع و تقوا از طلاب باشند عمل آنان را الگوی خود قرار می‌دهند.


مقتدايی تصريح كرد: استقبال از مدارس علميه خواهران امسال بيش از برادران بود و مقام معظم رهبری نيز عنايت ويژه‌ای به حوزه علميه خواهران دارند.


آيت‌الله مقتدايی در پايان سخن خود به طلاب توصيه كرد در كلاس‌های اخلاق شركت كنند و يادآور شد: درس اخلاق بسيار مهم است.

captcha