کد خبر: 1287918
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۹:۲۱
حجت الاسلام شكوری

جشن های رضوی حركتی روشن در جهت تبيين هر چه بهتر فضائل اهل بيت(ع) است

امام جمعه خوی گفت جشن های رضوی حركتی روشن در جهت تبيين هر چه بهتر فضائل و كرامات اهل بيت(ع) است كه بايد به نحو احسن مولفه های كيفی آن تعميق و توسعه يابد.









به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، حجت الاسلام سيد رضی موسوی شكوری، امام جمعه خوی پيش از ظهر امروز، شنبه 23 شهريور ماه در ديدار با خادمين حرم رضوی پس از تبرك به پرچم بارگاه مطهر رضوی و ديدار با خدام آستان قدس رضوی، اظهار كرد: زير سايه خورشيد سنت حسنه ای است كه از خداوند برای خادمان و عوامل اين جشنواره آرزوی توفيق داريم.


امام جمعه خوی تصريح كرد: برای ديدار با مردم بايد برنامه ريزی كرد و در اين ارتباطات به فضايل رضوی و كرامات ائمه معصوم(ع) اشاره شود، چرا كه ابهامات موجود با اين اقدام حل می شود.


در ادامه يكی از خادمان آستان قدس رضوی نيز در اين ديدار ضمن تبريك دهه كرامت، بيان داشت: سايه ولايت يك لطف الهی برای مسلمانان است و اميد است بتوان با انجام چنين سفرهای معنوی، اهداف برنامه ها را كه در راستای پراكنده كردن عطر رضوی در شهرهای مختلف است، به انجام برسانيم.


برگزاری جشن های رضوی در 22 استان و 6 کشور خارجی


حجت الاسلام بابايی مبلغ آستان قدس رضوی نيز در اين ديدار گفت: جشن های زير سايه خورشيد برای ششمين سال متوالی در 22 استان كشور و 6 كشور خارجی برگزار می شود كه امری مهم و عظيم بوده و پيام رسان مكتب اهل بيت(ع) هستند.


وی ادامه داد: استفاده مردم مسلمان ايران اسلامی از معارف رضوی از ديگر اهداف اين سفرها هستند كه لازم است از موسسه «دارالحافظين قرآن كريم» به جهت هماهنگی های خوب با آستان قدس تقدير كنيم.


خادمان پس از اين ديدار جهت حضور در نماز جماعت ظهر راهی بقعه شيخ نوايی خوی شدند.

captcha