کد خبر: 1288809
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۴

«خاكريز فرهنگی» در بوستان‌های اسلامشهر اجرا می‌شود

فرماندار اسلامشهر از برگزاری رژه نيروهای بسيج در اولين روز هفته دفاع مقدس خبر داد و گفت طی اين هفته برنامه‌های فرهنگی با عنوان خاكريز فرهنگی در بوستان‌های شهرستان اجرا می‌شود.



به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، غلامحسين آرام، فرماندار اسلامشهر با اعلام اين خبر اظهار كرد: هفته دفاع مقدس يادآور رشادت‌ها و فداكاری‌های جوانان غيور ايران زمين است كه وجب به وجب خاك پاك اين مملكت را با نثار جان خويش حفظ كردند، اين هفته فرصت مغتنمی برای تجليل از ايثارگری مبارزان و ترويج فرهنگ شهادت در نسل جوان است.


وی عنوان كرد: نسل امروز كشور، حوادث و وقايع دوران جنگ تحميلی را از نزديك نديده و لمس نكرده‌اند، لذا اين هفته فرصت مناسبی است تا با برگزاری برنامه‌های مختلف فرهنگی كه با حضور جانبازان، آزادگان، خانواده معظم شهدا و ساير بازماندگان هشت سال دفاع مقدس، خاطرات آن دوران بازگويی شده و علل وقوع جنگ و شرايط دفاع از ممكلت برای نسل جوان تشريح شود.


آرام ادامه داد: هفته دفاع مقدس يادآور شجاعت‌ها، رشادت‌ها و ايستادگی‌های دلاورمردان ايران اسلامی در هشت سال جنگ تحميلی است و در واقع می‌توان گفت تمام موفقيت‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی در عرصه‌های مختلف، مديون خون پاك شهدا و ايثارگری جانبازان و رزمندگان است.


وی افزود: علاوه‌بر ايام ديگر سال، در اين هفته می‌توان با برگزاری برنامه‌های فرهنگی مختلف اخلاص، شهادت‌طلبی و ايثار رزمندگان و شهدا را به نسل امروز منتقل كرد، لذا در اسلامشهر نيز همپای سراسر كشور، برنامه‌های متعددی برای اين هفته در نظر گرفته شده است.


فرماندار اسلامشهر برگزاری مراسم صبحگاه مشترك نيروهای نظامی و انتظامی با رژه نيروهای بسيج در اولين روز هفته دفاع مقدس، مسابقه كتابخوانی با موضوعيت زندگينامه شهدا، اجرای برنامه‌های فرهنگی با عنوان خاكريز فرهنگی در هشت بوستان شهرستان، تجليل از خانواده‌های معزز شهدا، جانبازان، آزادگان، فرماندهان و پيشكسوتان عرصه هشت سال دفاع مقدس و ... را از مهمترين برنامه‌های در نظر گرفته شده برای اين هفته عنوان كرد.

captcha