کد خبر: 1289430
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۹

اجرای طرح «1447» در قالب 96 كلاس آموزشی در چهارمحال و بختياری

به‌همت اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان چهارمحال و بختياری طرح «1447» با محوريت حفظ جزء 29 قرآن در قالب 96 كلاس آموزشی با شركت 400 نفر در اين استان اجرا شد.









حيدرقلی صدقی، مديرعامل اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان چهارمحال و بختياری در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: به‌همت اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان چهارمحال و بختياری طرح «1447» در شش مؤسسه قرآنی اين استان اجرا شد.


وی در ادامه با بيان اين كه اين طرح با حضور 400 نفر اجرا شده است، بيان كرد: اين طرح با محوريت حفظ جزء 29 قرآن در قالب 96 كلاس آموزشی در اين استان اجرا شد.


صدقی با اشاره به زمان برگزاری اين كلاس‌ها افزود: كلاس‌های اين طرح با حضور ثبت نام شدگان از اول خردادماه در مؤسسات مجری طرح آغاز و تا اول شهريورماه نيز ادامه يافت.


مديرعامل اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان چهارمحال و بختياری تصريح كرد: آزمون شفاهی اين طرح نيز از نيمه دوم شهريورماه در اين مؤسسات برگزار شد و برای اتحاديه مؤسسات استان ارسال شده است و اين اتحاديه نيز در حال ارسال اسامی به اتحاديه مؤسسات قرآنی كشور است.


صدقی در پايان خاطرنشان كرد: اين طرح با هدف توسعه و ترويج فعاليت‌های قرآنی در كشور به تمامی مؤسسات استان ابلاغ شده بود كه به دليل كمبود اعتبارات در اين زمينه استقبال از طرح ضعيف بود.

captcha