به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاعرسانی الوفاق، شيخ علی سلمان، دبيركل انجمن ملی اسلامی «الوفاق» بحرين، تأكيد كرد: تلاش برای بستن شورای اسلامی علمای شيعی اين كشور توجيهی جز هدف قراردادن شيعيان بحرين ندارد.
شيخ علی سلمان در شبكه اجتماعی توئيتر تصريح كرد: تكرار هتك حرمت مساجد و حسينيههای شيعيان بدون محاكمه عاملان آن از سوی نظام، سكوت در برابر توهينها و ناسزاهايی كه برخی نويسندگان و خطبا بر شيعيان روا میدارند، اجبار آيتالله شيخ حسين نجاتی، از علمای شيعی بحرين به ترك اين كشور، توهين دائم به مذهب شيعه و نمادهای اين مذهب در زندان و محروميت هموطنان شيعه از حقوقشان در مشاغل نظامی و مدنی، توجيهی جز هدف قراردادن طايفه شيعه در بحرين ندارد.
دبيركل انجمن الوفاق خاطرنشان كرد: سنت الهی جاری است و شيعه و سنی در بحرين باقی خواهند ماند و كسی كه تلاش میكند هر فرقهای را هدف قرار دهد، به زبالهدان تاريخ خواهد پيوست.
وی همچنين در متن خود در توئيتر آورده است: علامه الجمری در رويارويی با ظلم نظام موفق شد، ندای آيتالله شيخ عيسی احمد قاسم برای نشر امر به معروف و نهی از منكر از دهه شصت تاكنون به گوش میرسد و من در اينجا به دوستانم؛ اعضای شورای علمای شيعی بحرين، تأكيد میكنم كه ما هر آنچه از دستمان بر میآيد برای منع و رد تصميم ظالمانه بستن شورا انجام خواهيم داد.
بنا بر اين گزارش، وزرات دادگستری بحرين پيش از اين از تنظيم شكوائيهای بهمنظور توقف همه فعاليتهای شورای اسلامی علمای شيعی بحرين و مصادره اموال اين مركز و بستن آن خبر داده بود.
اين وزارتخانه كه در راستای تداوم هدف قراردادن آزادیها در بحرين توسط نظام حاكم چنين تصميمی را اتخاذ كرده، غير قانونی بودن شورای علمای شيعی بحرين و تأسيس آن برخلاف احكام قانون اساسی اين كشور را بهانهای برای اين حركت ضد دينی خود عنوان كرده است.