کد خبر: 1290035
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۶
آيت‎الله مصباح يزدی

سخنان حضرت علی (ع) به عنوان منشور طلبگی نصب‌العين حوزه باشد

آيت‎الله مصباح يزدی بر لزوم شناخت دين به منظور رسيدن به سعادت دنيوی و اخروی تاكيد كرد و گفت فرمايش امام علی (ع) بايد به عنوان منشور طلبگی نصب العين طلاب و حوزه‌های علميه باشد.



به گزارش خبرگزاری بين‎المللی قرآن(ايكنا) آيت‌الله محمدتقی مصباح يزدی، عضو مجلس خبرگان رهبری شب گذشته 26 شهريورماه در مراسم آغاز به كار سال تحصيلی جديد مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی(ره) گفت: انسان بدون شناخت اسلام و عملی كردن دستورات آن به سعادت نمی‌رسد و اين معارف را نيز بايد كسب كرد و به ديگران نيز عرضه داشت.


وی افزود: بايد توجه داشت كه دايره معارف اسلامی بسيار گسترده است و البته همه نمی‎توانند به اين معارف دست يابند و به دليل اين گستردگی هر كس در يكی از اين رشته‎‌ها فعال شده است و بايد در اين دروس تحصيل كرده و اين علوم را به ديگران نيز منتقل كنند.


مدير موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی(ره) با ذكر اين مطلب كه اسلام محدود به نماز و مسائل فردی است؛ دين اسلام تمام مسائل اجتماعی و سياسی را شامل می‌شود به همين دليل طلاب بايد به غير از درس خواندن تهذيب اخلاق و درك مسائل سياسی و اجتماعی را داشته باشند.


آيت‌الله مصباح با بيان اينكه داشتن روحيه پرسشگری، پركاری، پاك‌ بودن افعال، احترام به اساتيد و كمك خواستن از خداوند متعال لازمه كار طلبگی است تاكيد كرد: فرمايش امام علی (ع) بايد به عنوان منشور طلبگی نصب العين طلاب و حوزه‌های علميه باشد.


وی با بيان اينكه طلاب بايد ظاهر و باطنشان يكی باشد تصريح كرد: امروز مردم به دليل ارتباط روحانيت با كتاب خدا و كلمات نورانی اهل بيت به ما اعتماد دارند و ما هم بايد قدردان اين اعتماد باشيم.

captcha