کد خبر: 1290796
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۶:۵۰

صدور انقلاب اسلامی به دنيا از دستاوردهای دفاع مقدس است

امام جمعه موقت ريگان صدور انقلاب اسلامی به تمام نقاط دنيا را يكی ديگر از دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس برشمرد و گفت دستاوردهای دفاع مقدس آن‌گاه مهم جلوه می‌كند كه دشمنان و نوع جنايات آن‌ها را بشناسيم.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمان، حجت‌الاسلام محمد شهرآبادی، امام جمعه موقت ريگان روز گذشته، 29 شهریورماه ‌در جمع نمازگزاران جمعه با اشاره به 31 شهريور آغاز هفته دفاع مقدس و با گراميداشت اين هفته گفت: دفاع مقدس برای ما دستاوردهای بسيار مهمی داشت.


وی افزود: يكی از دستاوردها بين‌المللی و منطقه‌ای دفاع مقدس تثبيت اقتدار جمهوری اسلامی ايران بود كه ما با دست خالی در برابر ابرقدرت‌ها پيروز شديم، اما آنچه كه همواره موجب انصراف دشمن از حمله شده، تثبيت اقتدار جمهوری اسلامی ايران در دوران دفاع مقدس بوده است.


امام جمعه موقت ريگان تصريح كرد: ما طی اين هشت سال جنگ صدای انقلاب را به گوش جهانيان رسانديم و اين انقلاب، انقلابی الهی و مردمی است و ما به جهانيان ثابت كرديم كه مردم پای اين انقلاب هستند و از هيچ چيز كم نمی‌گذارند.


حجت‌الاسلام شهرآبادی عنوان كرد: يكی ديگر از دستاورهای هشت سال دفاع مقدس تثبيت تماميت ارضی بود و ما در اين جنگ تحميلی حتی يك وجب از خاك را به دشمن نداديم و ثابت كرديم كه از خاكمان همانند ناموس خود دفاع می‌كنيم.


وی يكی ديگر از دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس را افزايش توان نظامی برشمرد و اظهار كرد: ما در فاصله كمی از آغاز جنگ توانستيم، توان نظامی خود را افزايش دهيم.


حجت‌الاسلام شهرآبادی صدور انقلاب اسلامی به تمام نقاط دنيا را يكی ديگر از دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس برشمرد و خاطرنشان كرد: دستاوردهای دفاع مقدس آن‌گاه مهم جلوه می‌كند كه دشمنان و نوع جنايات آن‌ها را بشناسيم.


وی افزود: شناخت ماهيت و اهداف آشكار و پنهان دشمنانی كه طی هشت سال با ما جنگيدند و همچنين نوع و حجم جنايات آن‌ها نسل امروز و فردای ما را در شناخت و حفظ دستاوردهای دفاع مقدس متعهد می‌كند و با افتخار از اين دوران سخن گفته و تأثير ارزش‌های دفاع مقدس را در حفظ استقلال و عزت دينی خود هميشگی و پايدار می‌دانند.


امام جمعه موقت ريگان با اشاره به بازگشايی مدارس و آغاز بهار تعليم و تربيت گفت: روز اول مهر فقط متعلق به نهاد آموزش و پرورش نيست و همه ما بايد به‌نحوی در بازگشايی مدارس با اين مجموعه همكاری كنيم.


وی تصريح كرد: وضعيت جمع‌آوری زباله از سطح بازار ريگان مطلوب نيست و با توجه به اينكه شهرداری در روز دو تا سه مرتبه زباله‌ها را از سطح بازار جمع‌آوری می‌كند، اصناف با شهرداری در تنظيف بازار همكاری كنند.


حجت‌الاسلام شهرآبادی از اداره بازرگانی و مجمع امور صنفی خواست تا با افراد متخلف در زمينه آلوده كردن فضای بازار ريگان برخورد كنند و همچنين خواستار زيباسازی و نماسازی اين بازار شد.

captcha