کد خبر: 1291270
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۴
استاندار مركزی

تقارن سال تحصيلی با دفاع مقدس فضای مدارس را آكنده از نسیم روحانی می‌کند

تقارن سال تحصيلی جديد با هفته شكوهمند دفاع مقدس تقارنی بس زيباست كه فضای مدارس و دانشگاه‌ها را به ياد و خاطره شهيدان هميشه جاويد وطن متبرك، و آكنده از نسيم روحانی و ملكوتی آنان می‌كند.








شعبانی‌فرد، استاندار مركزی

علی‌اكبر شعبانی‌فرد، استاندار مركزی در آستانه بازگشايي مدارس در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی با اشاره به آيه اول و دوم از سوره مباركه«قلم» كه می‌فرمايد؛ «نوُنُ وَ القَلَم و مایَسطُروُن»، قسم به قلم و آنچه می‌نويسد، تصريح كرد: سپاس به درگاه ايزد منان، خدای حی سبحان كه به بشر قدرت تفكر و تعقل آموخت و زمينه كسب حكمت و تعالی به بندگان خويش عنايت كرده و زمينه رشد و تعالی بشر را به وسيله برگزيده‌ترين و خالص‌ترين بندگان(پيامبرانش) فراهم ساخت.


فصل مهر؛ بهار رويش جوانه‌های علم


وی اضافه كرد: فصل مهر فصل معلمان و متعلمان و بهار رويش جوانه‌های علم بار ديگر از راه رسيد و صحيفه‌های نورانی دانش با انگشت تكاپو و تلاش طالبان علم و عمل و صاحبان كسب و كمال ورق خورد و ملائك بال خود را برای حضور آنان گسترانيدند.


شعبانی‌فرد اظهار كرد: اين بهار زيبا با شميم خوش نواز شقايق‌ها در زلال دلنشين مهر جاری شده و عطر روح نواز علم، بصيرت و دانايی، ايران زمين را متحول می‌سازد و پله‌های رشد و توسعه را فراروی فرزندان ميهن اسلامی اين مشتاقان هميشگی علم هموار می‌سازد.


وی ادامه داد: اين بهار زيبا نويد تلاش بالنده و پوينده مشتاقان علم و دانش برای حركت به سمت مسير رشد و تعالی و كمال انسانی است.


استاندار مركزی عنوان كرد: تقارن سال تحصيلی جديد با هفته شكوهمند دفاع مقدس تقارنی بس زيباست كه فضای مدارس و دانشگاه‌ها را به ياد و خاطره شهيدان هميشه جاويد وطن متبرك و آكنده از نسيم روحانی و ملكوتی آنان می‌كند.


وی تأكيد كرد: استقلال، آزادی، سرافرازی و عظمت امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ايران مرهون همه كسانی است كه عزتمندانه و شجاعانه در عرصه جهاد و شهادت از حيثيت و شرافت كشور عزيزمان پاسداری و حفاظت كردند.


شعبانی‌فرد در ادامه افزود: پس از حماسه دفاع مقدس حضور پرصلابت اقشار مختلف مردم باكفايت در حماسه‌های مختلف سياسی و اجتماعی موجب صلابت، عزت و امنيت نظام مقدس جمهوری اسلامی ايران شد.


24 خرداد با حضور جامعه فرهنگی و دانشگاهی رقم خورد


وی متذكر شد: خلق حماسه سياسی 24 خردادماه سال‌جاری نيز برگی زرين از تاريخ حماسه هميشه ماندگاری است كه با حضور دشمن‌شكن و عزت‌آفرين آحاد جامعه خصوصا جامعه فرهنگی و دانشگاهی رقم خورد.


استاندار مركزی ضمن گراميداشت اين دو تقارن فرخنده، آغاز سال تحصيلی جديد را به تمامی معلمان و اساتيد دلسوز، فرهيخته، همه دانش‌آموزان و دانشجويان تبريك گفت و توفيق تمامی دست‌اندركاران امر تعليم و تربيت و تكاپوی عرصه دانش را در مسير عزت و خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی از درگاه خداوند منان خواستار شد.

captcha