کد خبر: 1291521
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۴
خرم‌آبادی خبر داد

تحصيل 270 دانش‌آموز در سطح 5 دبيرستان علوم و معارف لرستان

سرپرست معاونت فرهنگی و تبليغ اداره كل تبليغات اسلامی لرستان با اشاره به فعاليت پنج دبيرستان علوم و معارف اسلامی در استان گفت در حال حاضر 270 دانش‌آموز در سطح دبيرستان‌های علوم و معارف لرستان در حال تحصيل هستند.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، محمود خرم‌آبادی، سرپرست معاونت فرهنگی و تبليغ اداره كل تبليغات اسلامی لرستان با اشاره به فعاليت پنج دبيرستان علوم و معارف اسلامی در استان گفت: در حال حاضر 270 دانش‌آموز در سطح دبيرستان‌های علوم و معارف لرستان در حال تحصيل هستند.


وی با اشاره به اينكه در سال ‌تحصيلی 93 - 92 برنامه‌های فرهنگی و دينی دبيرستان‌های علوم و معارف استان لرستان ارتقا می‌يابد، خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه تا پيش از اين اعتبارات اين حوزه صرف اجاره ساختمان و هزينه‌های جاری اين دبيرستان‌ها می‌شد از اين پس با تلاش‌های مديركل تبليغات اسلامی و تعامل سازنده آموزش و پرورش لرستان اجاره ساختمان اين دبيرستان‌ها رايگان بوده و اعتبارات اين حوزه صرف ارتقای برنامه‌های فرهنگی و دينی اين دبيرستان‌ها خواهد شد.


سرپرست معاونت فرهنگی و تبليغ اداره كل تبليغات اسلامی استان لرستان همچنين از افزايش تعداد دبيرستان‌های علوم و معارف در لرستان خبر داد و گفت: در صورت اخذ مجوز، ايجاد زيرساخت‌ها و ساختمان مناسب به‌طور حتم تعداد اين دبيرستان‌ها در سطح استان افزايش خواهد يافت.

captcha