کد خبر: 1291614
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۹

برگزاری بيش از 50 برنامه فرهنگی در هفته دفاع مقدس در سلماس

فرماندار سلماس از برگزاری بيش از 50 برنامه فرهنگی به‌مناسبت فرا رسيدن هفته دفاع مقدس در اين شهرستان خبر داد.









مرتضی نظری، فرماندار سلماس در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان‌ غربی، عنوان كرد: مراسم رژه نيروهای مسلح امروز، 31 شهريورماه همزمان با سراسر كشور با حضور آحاد مختلف مردم در اين شهرستان اجرا می‌شود؛ چراكه آمادگی نيروهای مسلح موجب شادی و شعف دوستان و يأس و نااميدی دشمنان نظام است.


وی افزود: بيش از 50 برنامه فرهنگی در هفته دفاع مقدس در سلماس اجرا می‌شود كه از جمله آن‌ها افتتاح يادمان و تمثال شهدا در خيابان‌های اين شهرستان و برگزاری يادواره برای آن‌ها است.


فرماندار سلماس ادامه داد: با توجه به اينكه سال جاری به نام سال حماسه اقتصادی و حماسه سياسی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی نامگذاری شده است، دو همایش علمی و تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی اين شهرستان به‌مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار می‌شود.


نظری ابزار كرد: نشست‌های علمی و تخصصی در حوزه اقتصادی و نيز در حوزه مباحث سياسی يعنی بررسی تحولات منطقه خاورميانه و به‌ويژه كشور سوريه از جمله اين نشست‌های تخصصی است.


فرماندار سلماس ادامه داد: علاوه بر اين برنامه‌ها، به‌مناسبت سی و سومين سال دفاع مقدس، از 33 نفر به نمايندگی از تمامی رزمندگان اسلام، تجليل شده و مراسم خاطره‌گويی نيز توسط آن‌ها اجرا می‌شود.


به گفته وی، غبارروبی مزار شهدا، ديدار با خانواده‌های شهدا و از سوی ديگر برگزاری نمايشگاه‌های تجسمی و صنايع دستی و مسابقات مختلف ورزشی نيز از جمله برنامه‌های پيش‌بينی شده در هفته دفاع مقدس است.


فرماندار سلماس عنوان كرد: پروژه‌های خدماتی و عمرانی همانند برق‌رسانی به 5 پاسگاه مرزی و برجك و بهره‌برداری از سردخانه سلماس در هفته دفاع مقدس افتتاح می‌شود.

captcha