حسين الوندی، مديرمسئول مؤسسه بوستان طه مشهد در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن (ايكنا)، در رابطه با برگزاری اين دوره از مسابقات قرآنی گفت: بيش از 75 نفر از قرآنآموزان مؤسسه بوستان طه مشهد در مقاطع سنی خردسال و بزرگسال در سی و ششمين مرحله مسابقات قرآن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در رشته حفظ و مفاهيم قرآن شركت میكنند.
وی اظهار كرد: همچنين اين مؤسسه اقدام به برگزاری كلاسهای آمادگی برای شركت در اين دوره از مسابقات قرآنی كرده است و قرآنآموزان اين مؤسسه برای شركت در آزمون كتبی طرح 1447 نيز ثبت نام كردهاند.
الوندی عنوان كرد: آزمون كتبی طرح 1447 و مسابقات قرآن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، روز جمعه 19 مهرماه برگزار میشود و قرآنآموزان برای دريافت رتبه برتر در اين دوره از مسابقات بايد 60 درصد نمره قبولی را كسب كنند.
مديرمسئول مؤسسه بوستان طه مشهد خاطرنشان كرد: اين مؤسسه قرآنی بهمنظور جذب هرچه بيشتر قرآنآموزان هر هفته روزهای جمعه اقدام به برگزار اردوهای فرهنگی و تفريحی كرده است.