کد خبر: 1292383
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۳

برگزاری گفتمان دينی «وحدت و تبعيت از ولايت و رهبری» در قصرشيرين

يكشنبه، 31 شهريورماه به‌همت اداره تبليغات اسلامی قصرشيرين گفتمان دينی با موضوع وحدت و تبعيت از ولايت و رهبری در اين شهرستان برگزار شد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمانشاه، روز گذشته يكشنبه، 31 شهريورماه گفتمان دينی وحدت و تبعيت از ولايت و رهبری در مؤسسه مهديه قصرشيرين برگزار شد.


در اين مراسم حجت‌الاسلام محمد محمودی، رئيس اداره تبليغات اسلامی قصرشيرين با اشاره به ضرورت آشناسازی نسل جوان با موضوع ولايت گفت: ارتقای آگاهی نوجوانان و جوانان در زمينه ولايت فقيه موجب بی اثر شدن دسيسه‌های دشمنان می‌شود.


وی افزود: اصل ولايت فقيه در حقيقت همان اصلی است كه مورد توجه ائمه معصوم(ع) بوده و بارها در قرآن هم نسبت به اين موضوع تأكيد شده و ريشه در جريان اسلامی دارد.


رئيس تبليغات اسلامی قصرشيرين تصريح كرد: با توجه به شرايط موجود امروز بيش از هر زمان ديگری به حفظ اتحاد بر محور ولايت فقيه و تبعيت از منويات مقام معظم رهبری نياز است.

captcha