کد خبر: 1292472
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۲ - ۰۷:۳۸

برگزاری مسابقات قرآن، بهترين راهكار انگیزه‌دهی به حافظان نسل جوان است

مدير مؤسسه قرآنی «گل‌های جنت» اروميه ابراز کرد حافظان جزء 30 در صورت وجود مسابقات قرآن، انگيزه بيشتری برای حفظ جز‌ءهای ديگر قرآن خواهند داشت.



مريم قاسمی، مدير مؤسسه قرآنی «گل‌های جنت» اروميه در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، بيان كرد: با توجه به استقبال كمتر متقاضيان دوره‌های حفظ جزءهای 29 و بالاتر، در صورت برگزاری مسابقات قرآن انگيزه حافظان جزء 30 در ادامه دوره‌های حفظ جزءهای ديگر نيز افزايش می‌يابد.


وی افزود: با محدود بودن مسابقات برای افراد زير شانزده سال، حافظان جزء 30 انگيزه خود را برای تكرار و تمرين هرچه بيشتر و دقيق‌تر خود از دست می‌دهند.


قاسمی گفت: از مشكلات اين مؤسسات می‌توان به تعداد زياد اين مؤسسات قرآنی در يك منطقه كه گاهی به 7 يا هشت مؤسسه در يك منطقه نيز می‌رسد اشاره كرد كه اين امر از تعداد اعضای مؤسسات ديگر می‌كاهد.


قاسمی ثبت نام مدارس از گروه‌های پيش دبستانی و آمادگی را از ديگر مشكلات اين گونه مؤسسات دانست و افزود: تا سال گذشته اين مؤسسات با جذب دوره‌های آمادگی، كودكان را به حفظ قرآن تشويق می‌كردند و دوره‌های حفظ پربارتری داشتند.


مدير مؤسسه قرآنی گل‌های جنت اروميه گفت: اين مؤسسه در دوره تابستانی با همزمان شدن اين دوره با ماه مبارك رمضان با استقبال گروه‌های سنی مختلف اعضا روبه‌رو شد و با برگزاری دوره قرائت جزءخوانی قرآن، افراد زياد مشتاق به حضور در دوره‌های روخوانی و روان‌خوانی شدند.

captcha