کد خبر: 1293981
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۲

يادواره شهيد دانش‌آموز شاخص كشوری در شهباز برگزار شد

به‌مناسبت گراميداشت هفته دفاع مقدس يادواره شهيد احمدرضا عباسی، شهيد شاخص دانش‌آموز كشوری در دبيرستان دين و دانش شهر شهباز با حضور بخشدار قره كهريز برگزار شد.









به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، ‌محسن صفدری، جانشين فرماندهی سپاه ناحيه شازند سوم مهرماه در يادواره شهيد احمدرضا عباسی، شهيد شاخص دانش‌آموز كشوری، گفت: به‌رغم حمايت همه ‌جانبه بسياری از كشورهای دنيا از جنايات صدام، ‏شهدا و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در مقابل نظام سلطه با جانفشانی و از خودگذشتگی ‏برای كشور حماسه و افتخار آفريدند.


وي افزود: امروز امنيت حاكم در منطقه كه بزرگ‌ترين سرمايه ‏اجتماعی محسوب می‌شود حاصل رشادت‌های دوران دفاع مقدس است.


صفدري، تفكر حاكم بر دوران دفاع ‏مقدس را برگرفته از قيام عاشورا و سيره ائمه اطهار(ع) و پايبندی به دين بيان كرد و افزود: همه ما ‏موظفيم رسالت شهدا را ادامه دهيم زيرا راه شهدا، كشور را از هر گزند و توطئه‌ای ايمن می‌کند.‏


وی گفت: همه بايد با اطاعت از رهبری، تقويت ارزش‌های دينی و ‏مذهبی، پايبندی به راه شهدا، حفظ ارزش‌های دفاع مقدس و روحيه استكبارستيزی در جهت ‏استمرار آرمان‌های انقلاب اسلامی گام برداريم، چراكه اگر لحظه‌ای از اسلام و قرآن غفلت كنيم ‏دشمنان به ما امان نمی‌دهند.‏


صفدری انتخاب شهيد احمدرضا عباسی، از دانش‌آموزان مدرسه عزيز سلطانی شهر آستانه به‌عنوان شهيد شاخص دانش‌آموز كشوری را افتخاری بزرگ برای شهرستان عنوان كرد و از دانش‌آموزان خواست با مطالعه وصيت‌نامه اين شهيد والامقام رهرو خون شهدا باشند.


يادآور می‌شود، در اين مرسم يكی از رزمندگان 8 سال دفاع مقدس به بيان خاطراتی از دوران جنگ تحميلي پرداخت.

captcha