کد خبر: 1295143
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۲ - ۰۶:۲۳

پيكر شهيد گمنام در مقر تيپ مكانيزه سپاه در كرمان آرام گرفت

پيكر يك شهيد گمنام دوران دفاع مقدس روز شنبه، 6 مهرماه در مقر تيپ مكانيزه 38 ذوالفقار سپاه در كرمان با حضور پاسداران‌ و مسئولان اين استان خاكسپاری شد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمان، پيكر يك شهيد گمنام دوران دفاع مقدس روز شنبه، 6 مهرماه در مقر تيپ مكانيزه 38 ذوالفقار سپاه در كرمان با حضور پاسداران‌ و مسئولان اين استان خاكسپاری شد.


‌محمد مطهری، فرمانده لشگر عملياتی 41 ثارالله استان كرمان در این مراسم گفت: از حدود يكی دو سال قبل لشكر عملياتی 41 ثارالله و تيپ ذوالفقار درخواست‌ها و پيگيری‌های خود را برای دفن شهيد گمنام در اين پادگان آغاز كردند.


وی تصريح كرد: با هدف ايجاد روحيه معنوی و ترويج فرهنگ ايثار و شهادت برای سربازان و نيروهای اين پادگان پس از پيگيری‌های سردار نوری فرمانده سپاه ثارالله و با موافقت مسئولان اين سعادت امروز نصيب ما شد.


فرمانده لشگر عملياتی 41 ثارالله استان كرمان در تشريح مراسم تشييع و خاكسپاری اين شهيد گمنام بيان كرد: مراسم تشييع پيكر مطهر اين شهيد با اجرای صبحگاه نيروهای مشترك در تيپ 38 ذوالفقار از ميدان صبحگاه تا مهديه اين پادگان تشييع شد.


مطهری ادامه داد: پس از قرائت زيارت عاشورا و مداحی نماز اين شهيد را به امامت حجت‌الاسلام عرب‌پور قرائت كرديم و در جلوی درب ورودی مهديه اين شهيد را در حضور همرزمانش به خاك سپرديم.


فرمانده لشگر عملياتی 41 ثارالله استان كرمان اظهار كرد: اين پادگان هر ساله پذيرای هزاران سرباز، بسيجی و سپاهيان مختلف است كه خواندن نماز و تجديد بيعت هر روزه با اين شهيد ما را در دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی مصمم‌تر می‌كند.


وی خاطرنشان كرد: اين شهيدان برای نجات از ميهن و ناموس خود جانانه جنگيدند و لحظه‌ای دست از منويات امام راحل و آرمان‌های اين نظام دست نكشيدند، ما نيز بايد وفاداری در دين و دفاع از كشور را از اين شهيدان بياموزيم و به بركت حضور شهيدان پيمان مستحكمی برای دفاع و حفظ انقلاب اسلامی ببنديم.

captcha