کد خبر: 1295235
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۹
حجت‌الاسلام آل‌هاشم تأكيد كرد

وحدت و يكپارچگی ملت ايران؛ بالاترين دستاورد 8 سال جنگ تحميلی

رئيس سازمان عقيدتی سياسی ارتش يكی از اصلی‌ترين دست‌آوردهای 8 سال جنگ تحميلی را وحدت و يكپارچگی ملت ايران دانست كه مانع از دستيابی عراق به اهدافش شد.








حجت‌الاسلام و المسلمين سيدمحمدعلی آل‌هاشم، رئيس سازمان عقيدتی سياسی ارتش

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، حجت‌الاسلام و المسلمين سيدمحمدعلی آل‌هاشم، رئيس سازمان عقيدتی سياسی ارتش شامگاه گذشته، 6 مهرماه در مراسم اولين همايش تجليل از حماسه‌سازان ارتش در دفاع مقدس كه در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، به تشريح ابعاد 8 سال جنگ تحميلی و نقش ارتش در دفاع از كشور پرداخت.


وی سخنان خود را با دو سوال چرا بايد هفته دفاع مقدس را گرامی داشت؟ و وظيفه كنونی ما در قبال آن چيست؟ آغاز كرد و افزود: دفاع مقدس، نقطه عطفی در تاريخ ملت ايران است چراكه دورانی را رقم زد كه با وجود خسارات مادی و معنوی بسيار، دست‌آوردهای جديدی را برای نظام اسلامی نيز به همراه داشت.


رئيس سازمان عقيدتی سياسی ارتش خاطر نشان كرد: پيروزی انقلاب اسلامی ايران در سال 57 در حالی رقم خورد كه اين كشور نزديك به هزار سال از حاكميت اسلام به دور مانده و تشنه فرهنگ ناب آن بود و توانست با ايستادگی در مقابل ظلم و طاغوت، به آرزوی ديرين خود برسد.


وی با تاكيد بر اينكه پيروزی انقلاب اسلامی معادلات غرب در منطقه را برهم زد، تصريح كرد: جهان استكبار از پا ننشسته و با تمامی ابزارها به نبرد با نهال نو پای انقلاب اسلامی پرداخت و با ايستادگی ملت ايران، تمامی توطئه‌هايش خنثی شد و بازهم به سيتز خود ادامه داد و اين بار 8 سال جنگ تحميلی را به راه انداخت.


وی افزود: در جنگ نابرابر تمامی كشورها با ديدگاه‌های متفاوت، يك «نكته» مشترك داشتند و آن از ميان برداشتن ايران اسلامی بود، به همين منظور صدام را با تجهيزات شوروی، هواپيماهای فرانسوی و سلاح‌های فرانسوی را روانه مرزهای ايران كردند.


حجت‌الاسلام آل هاشم درباره اهداف رژيم بعثی عراق از لشكركشی به ايران اظهار كرد: عراق كه به وسيله هم‌پيمانان شرقی و غربی‌اش تا دندان مسلح شده بود، با اهدافی از قبيل از بين‌‌بردن نظام اسلامی حاكم بر ايران، تصرف خاك كشور به ويژه استان بسيار حساس خوزستان، تسلط بر نفت منطقه، تجزيه ايران و جلوگيری از صدور انديشه انقلاب اسلامی به جهان، به كشورمان لشكركشی كرد.


جلوگيری از صدور انديشه انقلاب اسلامی به جهان


وی در ادامه به رشادت‌های ارتش در روزهای آغازين جنگ اشاره كرد و افزود: رزمندگان ارتشی ما از همان ساعات اوليه آغاز جنگ با تمامی توان در مقابل تجاوز دشمن بعثی ايستادگی كرده و با 140فروند هواپيما قلب عراق را نيز هدف قرار دادند.







 حجت‌الاسلام آل هاشم:
متاسفانه در بيان دفاع مقدس، روزهای اوليه جنگ و رشادت‌های ارتش به خوبی بيان نمی‌شود در حالی كه نقش ارتش در به ثمر رسيدن اهداف، عمليات‌ها و مقابله با حملات دشمن بسيار ارزنده و انكارناپذير است و با وجود مسائل و مشكلات بسيار، نيروی دريايی، هوائی و زمينی ارتش با تمامی قوا به دفاع از كيان ايران اسلامی پرداخت

رئيس سازمان عقيدتی سياسی ارتش ادامه داد: متاسفانه در بيان دفاع مقدس، روزهای اوليه جنگ و رشادت‌های ارتش به خوبی بيان نمی‌شود در حالی كه نقش ارتش در به ثمر رسيدن اهداف، عمليات‌ها و مقابله با حملات دشمن بسيار ارزنده و انكارناپذير است و با وجود مسائل و مشكلات بسيار، نيروی دريايی، هوائی و زمينی ارتش با تمامی قوا به دفاع از كيان ايران اسلامی پرداخت.


وی در بخش ديگری از سخنان خود به دست آوردهای دفاع مقدس اشاره كرد و افزود: يكی از اصلی‌ترين دست‌آوردهای 8 سال جنگ تحميلی، آشكار شدن چهره رياكار و ضد مردمی استكبار برای جهانيان بود و از ديگر دست‌آوردهای آن، وحدت و يكپارچگی مردم، اتكا و خودباوری و افزايش اعتماد به نفس بود.


رئيس سازمان عقيدتی سياسی ارتش با تاكيد بر اينكه رشادت‌های ملت باعث شد تا عراق به هيچ يك از اهداف از پيش تعيين شده خود دست نيابد، تصريح كرد: امنيت و پيشرفت‌های امروز را مرهون از جان‌گذشتگی غيورمردان و شيرزنان دفاع مقدس است و بايد با تمامی ابزارها برای بيان اين رشادت‌ها استفاده كرد.


لزوم گرامی داشت هفته دفاع مقدس با استفاده از تمامی ظرفيت‌ها


وی در ادامه به سفر رئيس جمهور كشورمان به سازمان ملل و سخنان پيروزمندانه وی در مجمع عمومی اشاره كرد و افزود: اينكه رئيس جمهور و مقامات آمريكايی به جد پيگير ديدار با رئس جمهور كشورمان بودند، افتخار و عزتی است برای نظام اسلامی كه از همين دفاع مقدس نشات گرفته است.


حجت‌الاسلام آل هاشم ادامه داد: پس لازم است كه هفته دفاع مقدس را با استفاده از تمامی ظرفيت‌ها گرامی داشته و اين ميراث گرانبها را به آيندگان نيز برسانيم و يكی از راه‌های ماندگار شدن دفاع مقدس، احداث موزه‌ها و بيان خاطرات جنگ است.


لازم به ذكر است كه اولين همايش تجليل از پيشكسوتان ارتس با تجليل از 23 نفر از ارتشيان و ايثارگران دفاع مقدس اعم از شاغل، بازنشسته، جانباز و خانواده شهدا به پايان رسيد.

captcha