کد خبر: 1296023
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۳

ايثارگران اداره تبليغات اسلامی اردبيل تجليل شدند

همزمان با هفته گراميداشت دفاع مقدس، مراسم تجليل از ايثارگران اداره‌كل تبليغات اسلامی استان اردبيل يكشنبه، هفتم مهرماه گزار شد.



به گزارش خبرگزاری بين‌الملی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، همزمان با هفته گراميداشت دفاع مقدس، مراسم تجليل از ايثارگران اداره‌كل تبليغات اسلامی استان اردبيل يكشنبه، هفتم مهرماه گزار شد.


حجت‌الاسلام مهدی ستوده، مديركل تبليغات اسلامی استان اردبيل در این مراسم در سخنانی به دستاوردهای بين‌المللی دفاع مقدس اشاره و عنوان كرد: اعلام اقتدار جمهوری اسلامی ايران در عرصه جهانی و شناساندن جمهوری اسلامی ايران به‌عنوان الگوی مقاومت برای كشورهای جهان اسلامی از مهم‌ترين دستاوردهای دفاع مقدس در عرصه جهانی است.


وی دينداری و گسترش فرهنگ دينی را از دستاورد‌های ديگر انقلاب و دفاع مقدس دانست و گفت: نسل امروز هر چه می‌گذرد بيشتر به آرمان‌های انقلاب نزديك می‌شوند.


حجت‌الاسلام ستوده با اعلام اينكه دفاع مقدس دورانی تأثيرگذار و سراسر درس و عبرت برای تمام انسان‌های آزاده جهان به‌ شمار می‌رود، گفت: اين يك باور عميق است كه دفاع مقدس و ارزش‌های آن زمينه‌‌ساز بسياری از تحولات در ايران اسلامی و جهان اسلام شد.


در اين مراسم كه با حضور كاركنان تبليغات اسلامی اردبيل برگزار شد، از 9 نفر از ايثارگران و جانبازان شاغل در اين اداره با اهداء لوح سپاس و هدايائی تجليل شد.

captcha