کد خبر: 1296331
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۶
دقايقی ديگر؛

نشست «ارائه روش تدريس تدبر در قرآن و سيره» در مشهد برگزار می‌شود

نشست تخصصی «ارائه روش تدريس تدبر در قرآن و سيره» با حضور حجت‌الاسلام مقامی، پژوهشگر قرآن امروز، هشتم مهرماه ساعت 1530 در مؤسسه تدبر در قرآن و سيره شهر مشهد برگزار می‌شود.









بتول عليجانی، مديرمسئول بخش بانوان مهد قرآن استان قزوين در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: براساس برگزاری يك دوره تخصصی تدبر در قرآن و سيره در استان قزوين، در نظر گرفته‌ايم تا نشستی با حضور عوامل اجرايی اين دوره در مشهد برگزار كنيم.


اين حافظ كل قرآن در رابطه با بيان كرد: اين نشست تخصصی با عنوان «ارائه روش تدريس تدبر در قرآن و سيره» تا دقايقی ديگر با حضور حجت‌الاسلام والمسلمين مهدی مقامی، مديرعامل مؤسسه تدبر در قرآن و سيره و از پژوهشگران قرآن برگزار می‌شود.


وی در ادامه اظهار كرد: در اين نشست تخصصی، پرويز خوش‌پنجه، مديرمسئول مؤسسه مهد قرآن قزوين، مديران و مربيان شعب مهد قرآن و همچنين حافظان و فعالان قرآنی حضور می‌يابند تا به بررسی اهم طرح تدبر در قرآن بپردازند.


عليجانی به اعزام مديران، مربيان و حافظان قرآنی مهد قرآن قزوين به اردوی مشهد اشاره و تصريح كرد: در راستای فرارسيدن زيارت مخصوص امام‌رضا(ع) و تجليل از نخبگان قرآنی مهد قرآن قزوين، 21 نفر از مسئولان فوق‌الذكر به اردوی 7 روزه مشهد اعزام شدند.


مديرمسئول بخش بانوان مهد قرآن استان قزوين يادآور شد: اين اردوی قرآنی به‌منظور ارتباط مهد قرآن قزوين و با مؤسسه تدبر در قرآن و سيره مشهد جهت تبادل آموخته‌ها، تجربيات و همچنين كسب دستاوردهای تازه علمی برگزار می‌شود.

captcha