کد خبر: 1298356
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۶
استاندار خوزستان

اعتماد، ويژگی مهم پليس جمهوری اسلامی است

جعفر حجازی با تأكيد بر برخورداری پليس جمهوری اسلامی ايران از اعتماد، تصريح كرد استفاده از توان و ظرفيت مردم جهت تأمين امنيت بسيار حائز اهميت است.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خوزستان، سيدجعفر حجازی، استاندار خوزستان در مراسم صبحگاه مشترك نيروی انتظامی خوزستان كه امروز شنبه، 13 مهرماه و همزمان با نخستين روز هفته ناجا در اهواز برگزار شد، اظهار كرد: وجود نيروهای متدين، توانمند، تحصيلكرده، آموزش‌ديده و در همه عرصه‌ها آماده برای دفاع از كيان جمهوری اسلامی ايران و تأمين امنيت مردم در داخل، ثمره تلاش‌های سال‌های اخير بوده است.


وی تصريح كرد: هفته ناجا فرصتی است كه مردم با تلاش‌های نيروهای انتظامی در همه نقاط كشور، مرزها، نقاط دوردست، روستاها و اقداماتی كه برای تأمين امنيت مردم از طريق اين مجموعه انجام می‌شود آشنا شوند. همچنين اين هفته فرصتی است تا نيروهای انتظامی بتوانند با مردم ارتباط بيشتری برقرار كنند و البته اين ارتباط برای بهتر انجام دادن وظايف ناجا و ارائه خدمات بهتر به مردم بسيار حائز اهميت است.


حجازی خاطرنشان كرد: دو ويژگی بسيار مهم وجود دارد كه پليس جمهوری اسلامی ايران را از پليس كشورهای ديگر متمايز می‌كند و آن اعتماد مردم به پليس و اعتماد پليس به مردم است. خدمات نيروی انتظامی در همه شرايط و همچنين تلاش‌های پليس برای امنيت جان و مال مردم و اينكه نيروهای پليس در اين جهت جان بر كف می‌گذارند و وارد عرصه حفظ امنيت می‌شوند، اعتماد مردم به اين مجموعه را افزايش می‌دهد.


وی گفت: دومين ويژگی پليس ايران، اعتماد اين مجموعه به مردم است. استفاده از توان، ظرفيت و علاقه مردم به انقلاب جهت تأمين امنيت بسيار حائز اهميت است. در عرصه انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و راهپيمايی‌های مختلف در طول تاريخ جمهوری اسلامی ايران شاهد اعتماد به مردم بوده‌ايم و مردم در همه عرصه‌ها حضور پررنگ و مؤثر داشته‌اند.


استاندار خوزستان اظهار كرد: در اين عصر مهم و حساس و زمانی كه همه كشورهای منطقه چشم اميد، همكاری و كمك به جمهوری اسلامی ايران دوخته‌اند، بايد جهت حفظ امنيت و ارائه خدمات انتظامی هم در داخل و هم در مرزهای كشورمان، مسير امام خمينی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی را ادامه دهيم.


به گزارش ايكنای خوزستان، در پايان مراسم نمايش اقتدار رزمی نيروهای ناجا در قالب انجام حركات دفاع شخصی، نمايش موتورسوران، عمليات تعقيب و گريز سارقان مسلح و عملياد آزادسازی گروگان اجرا شد.

captcha