کد خبر: 1298699
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۹
اسفنديار خبر داد

راه‌اندازی شبكه مجازی مربيان «تدبر در قرآن» در سطح كشور

معاون علمی و اجرايی مؤسسه تدبر در كلام وحی قم از راه‌اندازی شبكه مجازی مربيان تدبر در قرآن سراسر كشور از سال آينده خبر داد و گفت اين مربيان در سطح كشور با استفاده از اين شبكه، بهتر و بيشتر از پيش ساماندهی و پشتيبانی خواهند شد.









قدير اسفنديار، معاون علمی و اجرايی مؤسسه تدبر در كلام وحی قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: يكی طرح‌های آتی مؤسسه تدبر در كلام وحی راه‌اندازی شبكه مجازی مربيان تدبر در قرآن در سراسر كشور است تا با اين سامانه مربيان، بهتر و بيشتر ساماندهی و پشتيبانی شوند.


وی در ادامه افزود: انتظار ما اين است كه بعد از شگل‌گيری اين شبكه مجازی ملی تدبر در قرآن، اين خانواده عظيم در جامعه قرآنی را تقويت و تفكيك كنيم.


معاون علمی و اجرايی مؤسسه تدبر در كلام وحی قم در رابطه با زمان عملی شدن اين طرح عنوان كرد: اين طرح در دستور كار اين مؤسسه قرآنی قرار دارد كه تا پايان تابستان سال آينده آغاز و افتتاح شود و زمانی كه اين شبكه مجازی ايجاد شد، در اين سامانه يك كد اشتراك به هر مربی داده می‌شود، تا از آن طريق بتواند در اين سامانه فعاليت داشته باشد.


وی در رابطه با جزئيات و فعاليت‌های در نظر گرفته شده برای اين شبكه گفت: اين شبكه به صورت ادامه‌دار به فعاليت خود ادامه می‌دهد؛ البته در حال حاضر اصل طرح مورد نظر است و در قدم بعدی جزئيات بيشتری از طرح نيز عنوان و اعلام خواهد شد.

captcha