کد خبر: 1299081
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۲
حجت‌الاسلام كريمی خبر داد

فعاليت 17 خانه قرآن در شهرستان تاكستان

رئيس اداره تبليغات اسلامی تاكستان با بيان اينكه 17 خانه قرآن در شهرستان تاكستان فعاليت می‌كند، گفت اداره تبليغات اسلامی تاكستان آمادگی لازم را برای تأسيس خانه‌های قرآن روستايی در روستاهای تاكستان و صدور مجوز برای روستاهای واجد شرايط را دارد.



حجت‌الاسلام مرتضی كريمی، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان تاكستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قزوين، با بيان اينكه اين اداره آمادگی لازم را برای صدور مجوز و تأسيس خانه‌های قرآن روستايی دارد، اظهار كرد: افزايش تعداد اين 17 خانه قرآن يكی از اقداماتی است كه توسط اين اداره در اولويت قرار گرفته است.


وی با بيان اينكه افراد دارای مدارك نيز می‌توانند نسبت به كسب مجوز برای راه‌اندازی مؤسسه‌های قرآن اقدام كنند افزود: در حال حاضر مؤسسه قرآنی ضياآباد در مرحله صدور مجوز و ثبت‌نام اينترنتی قرار داشته و نام در نظر گرفته شده مؤسسه نيز مجدداً اعلام می‌شود.


كريمی به برگزاری گفتمان‌های دينی در تاكستان اشاره كرد و ادامه داد: از مهرماه جاری طرح‌های فرهنگی اين اداره در سطح دانشگاه‌ها در قالب طرح گفتمان‌های دينی ويژه دانش‌آموزان، دانشجويان و اساتيد با برنامه‌ريزی مشترك آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها برگزار می‌شود.


وی تأكيد كرد: تكميل شش واحد خانه عالم با هدف ترويج احكام دينی در روستاهای اين شهرستان در سه ماه گذشته كه با كمك اداره كل امور روستايی استانداری انجام شده است يكی ديگر از برنامه‌هايی است كه در دستور كار اداره تبليغات اسلامی تاكستان قرار گرفته است.


رئيس اداره تبليغات اسلامی تاكستان به برنامه‌های اداره تبليغات اسلامی برای افزايش توسعه و بازسازی خانه‌های عالم اشاره و عنوان كرد: تا پايان سال جاری شش واحد خانه عالم روستايی در شهرستان تاكستان احداث خواهد شد.


كريمی به پوشش سراسری نهضت قرآن‌آموزی در روستاها و صدور مجوزهای قرآنی در شهرستان تاكستان اشاره كرد و افزود: 80 مربی شناسنامه‌دار و رسمی قرآن كريم تاكنون در شهرستان تاكستان ساماندهی شده‌اند.


وی در پايان يادآور شد: اجرای طرح آموزش‌های پايه قرآن كريم و برگزاری اختتاميه كلاس‌های اوقات فراغت از مهم‌ترين اولويت‌های مجموعه تبليغات اسلامی شهرستان تاكستان در شش ماهه دوم سال است.

captcha