کد خبر: 1299982
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۲

درهای حرم مطهر امامين جوادين‌(ع) عيد قربان رونمايی می‌شود

مسئول ستاد بازسازی عتبات عاليات استان زنجان اعلام كرد درهای حرم مطهر امامين جوادين(ع) كه به همت هنرمندان اصفهانی و با پشتيبانی و مشاركت مالی هموطنان زنجانی ساخته شده است همزمان با عيد قربان در كاظمين رونمايی می‌شوند.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، بابايی مسئول ستاد بازسازی عتبات عاليات استان زنجان در اين خصوص گفت: اين درب‌ها كه مسير حركتشان به سمت كاظمين را از هفته پيش آغاز كرده‌اند تاكنون از شهرهای مختلف استان زنجان چون ابهر، خرم دره، طارم، زنجان، ماهنشان عبور كرده و در حال حاضر ميهمان مردم ايجرود است و پس از آن به سمت قيدار خواهد رفت.


وی با اشاره به استقبال خوب مردم متدين اين شهرها از اين درب‌ها گفت: اين درب‌ها كه كار ساختشان از سال گذشته در اصفهان با تأمين مالی مردم استان زنجان شروع شده بود پنجشنبه اين هفته عازم مهران خواهد شد.


بابايی يادآور شد: در طراحی اين درب‌ها فرازهايی از زيارت جامعه و جوشن كبير و الفاظی چون باب‌الحوائج حك شده است.


وی در پايان با اشاره به اينكه اين درب‌ها پس از خروج از زنجان بدون توقف به مهران رفته و عازم كاظمين خواهد شد گفت: درهای مذكور توسط تيم‌هايی از زنجان و اصفهان همراهی شده و ان‌شاءالله همزمان با دهه ولايت در باب‌القبله حرم مطهر امامين جوادين (ع) نصب و در عيد قربان رونمايی می‌شود.

captcha