کد خبر: 1300376
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۲

هم‌شأن بودن، به درك متقابل زوجين از يكديگر منجر می‌شود

رئيس اداره تبليغات اسلامی قصرشيرين عنوان کرد یكی از عوامل مهم ازدواج‌های موفق هم شأن بودن و همتا بودن زن و مرد است؛ زيرا اين موارد به درك متقابل زوجين از يكديگر منجر می‌شود.



حجت‌الاسلام محمد محمودی، رئيس اداره تبليغات اسلامی قصرشيرين در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمانشاه، به‌مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) گفت: جوانان بايد زندگی اين دو معصوم را برای موفقيت در زندگی مشتركشان مورد توجه قرار دهند.


وی با تأكيد بر ضرورت حجاب در اسلام افزود: حجاب ضرورت هميشگی است و هيچگاه كهنه نمی‌شود و ضامن حفظ امنيت و عفت عمومی در جامعه است.


حجت‌الاسلام محمودی بر ضرورت انتخاب درست همسر تأكيد و اظهار كرد: ازدواج بايد با عقل جمعی اعضای خانواده صورت گيرد و تابع احساسات نباشد. دختران در سنين دبيرستان بيشتر تابع احساسات هستند و هر فردی كه به آن‌ها ابراز علاقه كند او را مرد زندگی خود فرض می‌كنند.


وی تصريح كرد: اگر در ازدواج، رضايت الهی و خداپسندانه مد نظر نباشد اين ازدواج ريشه مستحكمی نخواهد داشت و نمی‌تواند پسنديده باشد هرچه نور خدا در مقدمات ازدواج شعله‌ورتر باشد اين نور در سراسر زندگی زوجين بيشتر جلوه‌گر خواهد شد.


حجت‌الاسلام محمودی در پايان اظهار كرد: يكی از عوامل مهم ازدواج‌های موفق هم شأن بودن و همتا بودن زن و مرد است؛ زيرا اين موارد به درك متقابل زوجين از يكديگر منجر می‌شود.

captcha