کد خبر: 1301210
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۰
مرتضی آقاتهرانی تأكيد كرد

هدايت طلاب جوان به‌سمت علوم جديد انسانی‌

عضو كميسيون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بيان اينكه در حال برنامه‌ريزی هستيم تا طلاب در حوزه‌های علميه فقط به درس‌های فقه و اصول اكتفا نكنند، گفت بايد تلاش كرد تا طلاب جوان به‌سمت علوم جديد انسانی، از جمله جامعه‌شناسی و روانشناسی گرايش پيدا كنند.



مرتضی آقاتهرانی، عضو كميسيون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قزوين، اظهار كرد: حوزه‌های علميه همواره با حركت در مسير هدايت مردم به‌سمت ارزش‌های دينی و اسلامی علمای بزرگی از جمله امام خمينی‌(ره)، شهيد بهشتی، شهيد مطهری، علامه طباطبايی، علامه مصباح، آيت‌الله‌العظمی جوادی آملی و خيلی از علمای گرانقدر را به جامعه تحويل داده‌اند.


وی با اشاره به اينكه حوزه‌های علميه از امكانات كمی برخوردار هستند و بايد به آنان توجه بيشتری شود، افزود: حمايت از حوزه‌های علميه به‌طور جدی در دستور كار كميسيون فرهنگی مجلس شورای اسلامی قرار گرفته و اميدوار هستيم كه بتوانيم در آينده‌ای نزديك در جهت برطرف كردن مشكلات حوزه‌ها قدم برداريم.


آقاتهرانی با اشاره به اينكه در حال برنامه‌ريزی هستيم تا طلاب در حوزه‌های علميه فقط به درس‌های فقه و اصول اكتفا نكنند، عنوان كرد: بايد تلاش كرد تا طلاب جوان به‌سمت علوم جديد انسانی، از جمله جامعه‌شناسی و روانشناسی گرايش پيدا كنند.


حركت در راستای اولويت‌های فرهنگی


عضو كميسيون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اينكه اولويت‌های فرهنگی خوبی در كميسيون مجلس در‌نظر گرفته شده است و حركت در راستای آنان می‌تواند زمينه‌ساز يك حركت خوب در مباحث فرهنگی كشور باشد، تصريح كرد: يكی از مهم‌ترين اين اولويت‌ها مبحث سبك زندگی است كه بايد طوری برنامه‌ريزی و آن را در كشور پايه‌ريزی كرد تا بيان و خواسته مقام معظم رهبری تحقق پيدا كند.


حمايت از حوزه‌های علميه و طلاب با محوريت مسجد


وی يادآور شد: حمايت از حوزه‌های علميه و طلاب با محوريت مسجد از ديگر برنامه‌هايی است كه كميسيون فرهنگی مجلس در‌نظر گرفته و به آن ورود پيدا كرده است.


آقاتهرانی با اشاره به اينكه ما بايد به سهم سرانه روحانی برای مردم هم توجه كنيم، افزود: همان طور كه در حوزه پزشكی شاهد در نظر گرفتن سرانه مردم و پزشك هستيم متأسفانه سرانه مردم و روحانی، سرانه مناسبی نيست و در برخی از مساجد سطح كشور برای اقامه نماز جماعت‌، امام جماعت وجود ندارد.


عضو كميسيون فرهنگی مجلس در پايان با اشاره به اينكه خيلی از مشكلات در حوزه‌های علميه به امكانات كم و شهريه‌های پايين مربوط می‌شود، يادآور شد: مشكلات عمرانی حوزه‌های علميه را هم با جديت در مجلس پيگيری می‌شود و اميدوار هستيم كه بتوانيم هر چه سريع‌تر مشكلات را برطرف كنيم.

captcha