به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، خاخام ماشاءالله گلستانینژاد، رهبر دينی كليميان ايران، شامگاه چهارشنبه، 17 مهرماه در نشست مسئولان نيروی انتظامی فارس با مسئولان اديان الهی اين استان با تصريح اينكه هفته نيروی انتظامی، هفته نيروی حياتی است، گفت: حياتی ما بستگی به فعاليتهای انتظامی دارد.
گلستانینژاد با تصريح اينكه در كتاب الهی تورات بر صداقت و عدالت تأكيد فراوانی شده است، گفت: هيچ تفاوتی در نژاد و اديان الهی نيست بلكه مهم توحيد، قداست، صداقت و عدالت است و اينكه هميشه خدا را مقدس بدانيم و كاری كنيم كه اين قداست حفظ شود.
وی افزود: ما ايرانی كليمی هستيم نه كليمی ايرانی بنابراين بايد اول ايرانی بودن خود را ثابت كنيم و در اين راستا با تكيه بر پيشينه تاريخی خود در مقابل تمام بدگويان ايستادگی میكنيم.
گلستانینژاد اظهار كرد: ما كليميان ايرانی بهره بسيار خوبی از نظر فقهی و نماد فرهنگی برديم و همگی به راحتی در اين كشور در حال زندگی هستيم و از هر جای دنيا ايران برای ما عزيزتر و راحتتر است و اين بيان بدون مبالغه است.
رهبر دينی كليميان ايران با تصريح اينكه امروز افتخار میكنيم كه تنها در ايران آزادی داريم، گفت: بعد از گذشت سالها از عمر انقلاب، از نظر مذهب و تكريم شعائر دينی خود و ديانتمداری بسيار پيشرفت كردهايم بهگونهای كه تمام رسوم و نمازهای ما به موقع و به جا برگزار میشود و هيچكس مانع دين و كار ما نشده و شايد بيشتر و بيشتر مورد تشويق قرار گرفتيم.
وی ضمن محكوم كردن كسانی كه به ايران نگاه كج میكنند، گفت: ظهور منجی در تمام اديان الهی وجود دارد و ما در آئين يهود نيز منجی وجود دارد.