کد خبر: 1302377
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۹

امام محمدباقر(ع) از نظر ويژگی‌های اخلاقی، آيينه تمام‌نمای پیامبر(ص) بود

رئيس اداره تبليغات اسلامی دالاهو با تسليت سالروز شهادت امام محمد باقر(ع) سبك زندگی آن امام همام را راه‌گشا توصيف كرد و گفت امام محمدباقر(ع) از نظر رفتار و ويژگی‌های اخلاقی آيينه تمام‌نمای رسول گرامی اسلام(ص) بود.



حجت‌الاسلام سيدجواد موسوی، رئيس اداره تبليغات اسلامی دالاهو در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمانشاه، با اشاره به این‌که سبك زندگی امام باقر(ع) راه‌گشاست، گفت: امام محمدباقر(ع) از نظر رفتار و ويژگی‌های اخلاقی آيينه تمام‌نمای رسول گرامی اسلام(ص) بود، آن امام همام به لحاظ بخشندگی میان خاص و عام آشكار و در بزرگواری مشهور و در فضل و نيكی معروف بودند به همين سبب افراد زيادی به اميد بهره‌مندی از جود و كرم ايشان به سويش می‌شتافتند و هيچ يك نااميد بازنمی‌گشتند.


وی تصريح كرد: علم، تقوا، زهد و پارسايی ايشان چنان عظمت و جلالی به آن امام همام بخشيده بود كه كسی توان نگاه سير به ايشان را نداشت، ميان ائمه(ع) ايشان تنها امامی هستند كه هم علوی و هم فاطمی‌اند بدين معنا كه مادر ايشان دختر امام حسن مجتبی(ع) و پدر ايشان امام سجاد(ع) فرزند امام حسين(ع) است و اين يعنی ايشان هم حسنی و هم حسينی‌ هستند.


حجت‌الاسلام موسوی افزود: به لحاظ علمی ايشان فرصت بروز علم و دانش الهی خود را داشتند، فرصتی كه برای بسياری از امامان ما پديد نيامده و در نتيجه از جهت علمی آن حضرت از موقعيت ممتازی برخوردار بودند.


رئيس اداره تبليغات اسلامی دالاهو در پايان اظهار كرد: يكی از اقدامات بسيار مهم امام محمد باقر(ع) در زمان امامتشان توجه ويژه به فرهنگ‌سازی مؤمنان و دوستان خويش بوده و در اين راستا تلاش فراوانی برای سبك زندگی افراد و هويت انسان‌ها انجام دادند.

captcha